Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
The Bachelor: Πρώην παίκτρια χώρισε και το ανακοίνωσε στα social media

The Bachelor: Πρώην παίκτρια χώρισε και το ανακοίνωσε στα social media

Η νεαρή κοπέλα, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, παρόλο που έφτασε στις τρεις επικρατέστερες , πήρε όμως μεγάλη αναγνωσιμότητα μετά το τέλος του The Bachelor

Την Αντζελίνα Χαλντέντα τo  τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε μέσα από τον πρώτο κύκλο του The Bachelor που προβλήθηκε με επιτυχία την περασμένη σεζόν.

Η νεαρή κοπέλα, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, παρόλο που έφτασε στις τρεις επικρατέστερες , πήρε όμως μεγάλη αναγνωσιμότητα μετά το τέλος του ριάλιτι.

Η Αντζελίνα Χαλντέντα, μάλιστα είναι πολύ ενεργή στα social media και όπως είχαμε δει μετά το τέλος του The Bachelor βρήκε τον έρωτα και πολλές φορές μοιραζόταν στιγμιότυπα με τον σύντροφό της.

Πρόσφατα, ωστόσο η νεαρή κοπέλα πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως χώρισε.

«Χώρισες», ρώτησε ένα ακόλουθος την Αντζελίνα με την ίδια να απαντάει: «Στα τελευταία 2 Q&A είναι η πιο συχνή ερώτηση… Και ήρθε η ώρα να σας πω… Πως ναι… Κάποια πράγματα έτσι τα φέρνει η ζωή…».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αντζελίνα Χαλντέντα έσβησε από το Instagram όλες τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει με τον πρώην σύντροφό της.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το Instagram:

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024