
Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 18χρονη Λυδία
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 18χρονης Λυδίας στη Θεσσαλονίκη για την οποία είχε κυκλοφορήσει ανακοίνωση και το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Λήξη συναγερμού στη Θεσσαλονίκη. Η περιπέτεια της Λυδίας Σουργκούνη, 18 ετών, τελείωσε σήμερα 23/7/2021, μεσημεριανές ώρες. Έτσι δόθηκε τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η Λυδία Σουργκούνη βρέθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία της.
Όπως αναφέρει «To Χαμόγελο του Παιδιού», θα βρίσκεται κοντά στην Λυδία Σουργκούνη και την οικογένειά της, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η ενήλικη να ξεπεράσει κάθε της δυσκολία.
- Ο Μικ Τζάγκερ έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο το 1976, σύμφωνα με τη νέα βιογραφία των Rolling Stones
- Χανιά: Η στιγμή που οδηγός ΙΧ χάνει τον έλεγχο και «καρφώνεται» σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Ρουμάνοι: «Κάνει σκέψεις αποχώρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου»
- «Εδώ βρίσκεται ο λόγος που έκανα ότι έκανα» – Τι γράφουν τα σημειώματα που άφησε ο 89χρονος που τραυμάτισε 5 άτομα
- Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Κοινότητα Αμπελώνα από τον Δήμο Πύργου
- Markos by Night: Το γέλιο επιστρέφει και αυτό το Σάββατο



