Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας έχουν φτιάξει ένα απίθανο εξοχικό σπίτι στην Τήνο, εκεί οπού έχουν ζήσει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους, όπως τη βάφτιση των παιδιών τους πριν μερικά χρόνια, εκεί οπού ο έρωτάς τους ανθίζει κάθε καλοκαίρι, εκεί οπού μπαμπάς και μαμά γίνονται παιδιά για χάρη των δικών τους παιδιών και «γράφουν» όμορφες αναμνήσεις που πάντα το νησί αυτό θα τους θυμίζει τη σημαίνει ευτυχία!
Η Ρούλα Ρέβη σχεδόν καθημερινά μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα κι έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε δει και φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι τους στο Κυκλαδίτικο νησί.
Παραδοσιακό με vintage διακόσμηση, άνετους χώρους, μια απίθανη αυλή και φυσικά με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου.
Το ζευγάρι έχει φτιάξει ένα παραδεισένιο σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις κοσμοπολίτικες βίλες της Μυκόνου.
Με μεράκι και αγάπη οι δυο τους έχουν δημιουργήσει ένα μαγικό μέρος και εκεί περνούν σχεδόν όλο τους το καλοκαίρι ενώ κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις.
Σε μια από τις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε η διάσημη φωνόγραφος, σημείωσε στη λεζάντα: «Ένας μικρός παράδεισος» και πραγματικά έτσι είναι.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας