Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμπι Γουίλιαμς: Ο γιος του μιλάει πρώτη φορά για τα προβλήματα υγείας του

Ρόμπι Γουίλιαμς: Ο γιος του μιλάει πρώτη φορά για τα προβλήματα υγείας του

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ένιωθε «απογοητευμένος» με την λάθος διάγνωση

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έφυγε από τη ζωή στις Αυγούστου του 2014. Ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Βραβευμένος με Όσκαρ ήταν το ίδιο χαρισματικός σε κωμικούς, αλλά και δραματικούς ρόλους.

Ο γιος του Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ζακ μίλησε την ημέρα που ο κωμικός θα γιόρταζε τα 70α γενέθλια του στον Μαξ Λουγκαβέρε στο podcast «The Genius Life», για την «απογοήτευση» και την ταλαιπωρία του πατέρα του πριν από το θάνατό του.

Η έρευνα που έγινε μετά τον θάνατό του έδειξε πως ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έπασχε από άνοια η οποία δεν είχε διαγνωστεί μέχρι τον θάνατό του.

Αποκαλυπτικός ο γιος του ηθοποιού

«Αυτά που περνούσε δεν ταίριαζαν με αυτά που έχουν οι ασθενείς με την νόσο του Πάρκινσον», είπε ο γιος του και συνέχισε: «Νομίζω ότι ήταν δύσκολο γι ‘αυτόν». Ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς είχε καταλάβει πως κάτι πήγαινε λάθος με τη συμπεριφορά του. Είχε συμπτώματα της άνοιας όπως αϋπνία, στρες, παρανοϊκές τάσεις.

Ο Ζακ είπε επίσης, ότι η φαρμακευτική αγωγή τού έκανε περισσότερο κακό λόγω της λάθος διάγνωσης. «Είναι πολύ δυνατά φάρμακα για το μυαλό και το σώμα».

Η άνοια με σωμάτια Lewy είναι ένας τύπος εγκεφαλικής νόσου που επηρεάζει τη σκέψη, τη μνήμη και τον έλεγχο της κίνησης. «Γι’ αυτό δεν μπορούσε να παίξει» είπε ο γιος του. «Τον συμπονούσα αλλά δεν μπορούσα να τον βοηθήσω. Μπορεί να ένιωθε μόνος μέσα στην οικογένεια του», πρόσθεσε.

Τα συμπτώματα του Ρόμπιν Γουίλιαμς εντάθηκαν μέσα σε δύο χρόνια πριν από το θάνατό του. «Ήταν… δεν θέλω να πω ότι ήταν μια μικρή περίοδος. Ένιωθα πολύ περισσότερα από ό, τι στην πραγματικότητα, επειδή ήταν μια περίοδος για εκείνον με έντονη διερεύνηση και απογοήτευση», είπε ο γιος του.

Στη συνέχεια, ο Ζακ μίλησε πως ήταν μετά τον θάνατο του πατέρα του. «Έπινα πολύ για να το διαχειριστώ. Και αυτό μου δημιούργησε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Διαγνώστηκα με διαταραχή μετατραυματικού στρες και βρήκα την λύση στην ομαδική θεραπεία».

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024