Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Δύο «πάλι καλά» και μια ευκαιρία

Ολυμπιακός: Δύο «πάλι καλά» και μια ευκαιρία

Γιατί δεν χωράει κριτική το πρώτο ματς με τους Αζέρους και η ρεβάνς

Ο Ολυμπιακός σαφώς και δεν ήταν καλός απέναντι στη Νέφτσι Μπακού, αλλά όποιος νομίζει ότι χωράει κριτική το συγκεκριμένο παιχνίδι, ας την κάνει. Εμείς δεν πρόκειται…

Δεν είναι ανάγκη ούτε καν να το εξηγήσουμε αυτό, αλλά επειδή πάντα υπάρχουν κάποιοι που το… χρειάζονται, ας το κάνουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ξαφνικά έχασε Ελ Αραμπί, Εμβιλά και Σωκράτη, ενώ μέσα στο ματς έχασε επίσης Μπουχαλάκη και Καμαρά. Ο Μαρτίνς δεν μπορούσε να υπολογίζει επίσης σε Τικίνιο, Μπα και φυσικά στον Φορτούνη, ενώ αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει παίκτες όπως ο Βαλμπουενά και ο Σισέ με χαμηλό βαθμό ετοιμότητας, αλλά και τους «μικρούς» Καμαρά και Μπα, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν ούτε στον πάγκο.

Με αυτά και με αυτά… πάλι καλά πρέπει να λέμε που ο Ολυμπιακός πήρε αυτή τη νίκη, αλλά και… πάλι καλά που είχε απέναντί του τη συγκεκριμένη ομάδα. Διότι, κακά τα ψέματα, αν είχε απέναντί του μια ομάδα ποιοτικότερη από τη Νέφτσι Μπακού, δύσκολα θα έφτανε στη νίκη. Στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, όμως, εφόσον είσαι ισχυρός πάνω-κάτω τέτοιους αντιπάλους βρίσκεις. Κι αυτό δεν είναι κάτι που χαρίστηκε στον Ολυμπιακό, αλλά κάτι που το έχει κερδίσει.

Όσον αφορά τη ρεβάνς, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα πάει σχεδόν αποδεκατισμένος – και μακάρι να λέμε να μην προκύψει και τίποτα άλλο μέχρι τότε – προσωπικά θεωρώ δύσκολο να κινδυνεύσει ο Ολυμπιακός με αποκλεισμό από τη συγκεκριμένη ομάδα. Σαφώς πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα χρειαστεί μυαλό και προσοχή, αλλά από την στιγμή που δεν προκύψουν ξαφνικά κι άλλα προβλήματα και ο Μαρτίνς θα έχει τη δυνατότητα να προετοιμάσει μια συγκεκριμένη ενδεκάδα, προσωπικά δεν το βλέπω απίθανο να νικήσει και μέσα στο Μπακού ο Ολυμπιακός.

Και ξέρετε κάτι… η ρεβάνς ίσως αποτελεί και μια καλή ευκαιρία για κάποια παιδιά, όπως ο Βρουσάι για παράδειγμα, που την Τετάρτη το βράδυ από την στιγμή που μπήκε ήταν αρκετά καλός να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Και δεν είναι μόνο ο Βρουσάι, υπάρχουν κι άλλοι.

ΥΓ. Ήμουν απ’ αυτούς που θεωρούσαν ότι ο Μαρτίνς τον «αδικεί» τον Κρίστινσον. Μετά το παιχνίδι με την Νέφτσι συνειδητοποίησα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είπαμε… όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024