Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστάνα – Άρης 2-0: Έμπλεξε ο Άρης

Αστάνα – Άρης 2-0: Έμπλεξε ο Άρης

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στο Καζακστάν καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Αστάνα και το έργο του για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa Conference League δυσκολεύει πάρα πολύ - Ο Τομάσοφ πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών (25', 71')

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στο Καζακστάν καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Αστάνα και το έργο του για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa Conference League δυσκολεύει πάρα πολύ – Ο Τομάσοφ πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών (25′, 71′).

Μόνος του… έβγαλε τα μάτια του ο Άρης, ο οποίος μάλιστα από το 76′ έπαιζε και με παίκτη παραπάνω εξαιτίας της αποβολής του Σιμούνοβιτς. Παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και σε μία εβδομάδα από τώρα (29/7) πρέπει να πραγματοποιήσει τέλεια εμφάνιση για να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση.

Αναποτελεσματικός ο Άρης, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, χωρίς επιτυχία ωστόσο. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο στο 6′ ολομόναχος από το ύψος του πέναλτι σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα της Αστάνα, με τον Άρη σε αυτό το σημείο να σπαταλά την πρώτη του ευκαιρία. Τρία λεπτά αργότερα ο Τομάσοφ προειδοποίησε έπειτα από λάθος του Γκάνεα.
Στο 25′ και κόντρα στη ροή του αγώνα, η Αστάνα άνοιξε το σκορ. Ο Μαρίν Τομάσοφ έκανε το σουτ, η αντίδραση του Ντένις ήταν κακή και το 1-0 γεγονός. Στο 30′ ο Άρης έχασε σπουδαία ευκαιρία, με τον Μαντσίνι να πασάρει στον Ματέο Γκαρσία αλλά τον τελευταίο να μην προλαβαίνει την μπάλα. Προσπάθησε να κάνει την προβολή, αλλά ανεπιτυχώς.

Και αφού ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει ό,τι άξιζε από το πρώτο ημίχρονο, το πλήρωσε πολύ ακριβά στο δεύτερο. Καθώς όχι μόνο δεν ισοφάρισε, αλλά δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Ο Τομάσοφ στο 71′, και αφού ο Δεληζήσης δεν υπολόγισε σωστά τη σέντρα που έγινε, διαμόρφωσε πολύ εύκολα από κοντά το τελικό 2-0 για την Αστάνα.

Στο 76′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Σιμούνοβιτς, αλλά η ελληνική ομάδα δεν το εκμεταλλεύτηκε.

Το μόνο ενθαρρυντικό για τον Άρη εν όψει της ρεβάνς είναι ότι αν νικήσει με 2 γκολ διαφορά (οποιοδήποτε σκορ), ακόμη και αν δεχθεί γκολ, δεν θα αποκλειστεί. Καθώς έχει καταργηθεί το εκτός έδρας γκολ. Με τη βοήθεια του κόσμου του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όλα μπορούν να συμβούν…

ΑΣΤΑΝΑ (Αντρέι Τιχόνοφ): Νεπογκόντοφ, Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοφ, Μπίτρι, Σιμούνοβιτς, Εμπόνγκ, Κουάτ (84’ Γκουρμάν), Τσουπέρκα, Τομάσοφ, Μπαρσεγκιάν (87’ Μπετσιράι), Εουγκένιο (77’ Τομάσεβιτς)

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σάκιτς (77’ Χαΐροβιτς), Μπεναλουάν, Δεληζήσης (76’ Τζέγκο), Γκάνεα, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα (61’ Μήτρογλου), Ματέο Γκαρσία (46’ Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι (87’ Μάνος)

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024