
Κώστας Μπακογιάννης: Τρολάρει τη μητέρα του Ντόρα – «Μάνα, μην τους κυνηγάς…»
Η βουλευτής της ΝΔ βρίσκεται στα Χάνια, όπου ξεκουράζεται, έχοντας στο πλευρό της τα 7 εγγόνια της, στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία.
Τις καλοκαιρινές της διακοπές φαίνεται πως έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ βρίσκεται στα Χάνια τον τόπο καταγωγής της.
Εκεί ωστόσο, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν είναι μόνη. Μαζί της έχει τα επτά εγγόνια της, στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία.
Το πρωί της Τετάρτης η Ντόρα Μπακογιάννη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με όλα της τα εγγόνια από την παραλία την οποία συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «”Τα 7 !!! Το ένα και μοναδικό λεπτό που έμειναν ακίνητα !!!!»
Αυτή τη φωτογραφία είδε και ο γιος της, Κώστας Μπακογιάννης και θέλησε να την πειράξει. ΄’Ετσι λοιπόν, ο δήμαρχος Αθηναίων, αναδημοσίευσε τη φωτογραφία αυτή στον λογαριασμό του και έγραψε στη μητέρα του: «Αν δεν υπήρχαν οι γιαγιάδες έπρεπε να τις είχαμε εφεύρει! Μάνα, θα φάνε σπίτι, μην τους κυνηγάς με το ταπεράκι στη θάλασσα!».
Δείτε τις δημοσιεύσεις
- Διεθνής Αμνηστία: Σχεδόν 500 άνθρωποι έχουν πεθάνει στις φυλακές του Ελ Σαλβαδόρ
- Ουκρανία: Νέες ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και το Χάρκοβο
- Το Ιράν απελευθέρωσε Αμερικανίδα που είχε φυλακιστεί το 2024, ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Κουρδιστάν: Αρκετά drones καταρρίφθηκαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ
- Το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και η Ιορδανία δέχονται επιθέσεις – Χτυπήματα των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 οι νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα


