Λαμπρούλης: Αυταρχική και αντιεπιστημονική η τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
Ο βουλευτής του ΚΚΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι το μόνο που κάνει είναι να «κουνάει το δάκτυλο» στο λαό καλώντας «τους εργαζόμενους να αποδεχτούν την πολιτική της, αντιθέτως θα τους περικόπτει το μισθό ή ανοίγει τον δρόμο για την απόλυσή τους».
«Για το ΚΚΕ η εξασφάλιση ενός έγκαιρου γενικού εμβολιασμού στο πλαίσιο ενός σύγχρονου κρατικού συστήματος Υγείας αποτελεί ανάγκη και δικαίωμα του λαού και η διασφάλισή του πρέπει να είναι υποχρέωση του κράτους», ανέφερε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης μιλώντας στη Βουλή διαφωνώντας πλήρως με την τροπολογία της κυβέρνησης.
Ο βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε για μια τροπολογία «συνονθύλευμα αντιεπιστημονικών διατάξεων, αυταρχικών προβλέψεων, δώρων στους επιχειρηματίες και ψεμάτων για να κουκουλώσει την προκλητική έλλειψη μέτρων προστασίας του λαού», όπως είναι «η απαράδεκτη κατάσταση του επικίνδυνα υποστελεχωμένου δημόσιου τομέα Υγείας, της ανύπαρκτης δημόσιας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η έλλειψη ουσιαστικής ενημέρωσης σχετικά με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς και οι αντιφατικές τοποθετήσεις και μέτρα που αφήνουν εκτεθειμένο το λαό».
Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι το μόνο που κάνει είναι να «κουνάει το δάκτυλο» στο λαό καλώντας «τους εργαζόμενους να αποδεχτούν την πολιτική της, αντιθέτως θα τους περικόπτει το μισθό ή ανοίγει τον δρόμο για την απόλυσή τους».
Η τροπολογία αυτή είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ «στοχεύει να μετατοπιστεί η συζήτηση από τα προβλήματα που δημιουργεί η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης, να ενισχύσει τον κοινωνικό αυτοματισμό, να ταυτίσει οποιαδήποτε κριτική στην κυβερνητική πολιτική με ακροδεξιές, συνωμοσιολογικές, ανορθολογικές, και αντιεμβολιαστικές απόψεις και κινήσεις που καθόλου αυθόρμητες δεν είναι και που η ίδια προβάλλει, αξιοποιεί και ανέχεται, αφού αποτελούν ένα βολικό αντίπαλο, νερό στο μύλο της άθλιας προπαγάνδας της κυβέρνησης».
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από την αυθεντικότητα» λέει η Ντακότα Τζόνσον περίπου γυμνή
- Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον θάνατο της εκπαιδευτικού – Οι αναφορές για bullying, τι λέει ο σύντροφός της
- Να «αγκαλιάσει» την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας θέλει ο Ολυμπιακός στο Παρίσι
- Ο Τσίπρας κρατά δυνάμεις εν μέσω πολέμου – Ξεκάθαρες οι διαχωριστικές γραμμές από Μητσοτάκη
- Προκρίθηκαν στους «16» του Indian Wells Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς
- Ένοπλη επίθεση στο σπίτι της Rihanna στο Μπέβερλι Χιλς: H 35χρονη άνοιξε πυρ με όπλο τύπου AR-15
- To πετρέλαιο υποχώρησε κάτω από τα 100 δολάρια μετά τις δηλώσεις Τραμπ για «σύντομο τερματισμό» του πολέμου
- Πόρτις: «Στο 50-50 να παραμείνει μείνει στους Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442