Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο μουσικός παραγωγός Αντώνης Δημητριάδης μιλάει για τον φίλο του DJ Antonio που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Ο μουσικός παραγωγός Αντώνης Δημητριάδης μιλάει για τον φίλο του DJ Antonio που πέθανε από ηλεκτροπληξία

«Για όλους εμάς ήταν ο σοφός, ο guru, είναι ένας από τους τρεις godfather της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα», σημειώνει ο κολλητός του φίλος και συνάδελφος του.

Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από τον ξαφνικό χαμό του Αντώνη Δημητριάδη, γνωστός και ως DJ Antonio, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης (20/7) από ηλεκτροπληξία.

Ο κολλητός του φίλος και συνάδελφος του, Αντώνης Δημητριάδης, παραγωγός της μουσικής εκπομπής «Σπίτι με το Mega» δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τρόπο. Συντετριμμένος στις δηλώσεις του τον χαρακτηρίζει πρωτοπόρο της ηλεκτρονικής μουσικής και κάνει λόγο για ένα άτομο που λάτρευε τη δουλειά του.

«Είχε παίξει μουσική στα μεγαλύτερα μαγαζιά»:

«Ο Αντώνης ήταν φίλος μου, μεγάλος δάσκαλος και πρωτοπόρος σε ό,τι έκανε. Ήξερε ποιος είναι πάνω στη δουλειά του, ενώ στεκόταν πάντα στο πλευρό των νεότερων dj’s, καθώς πέρα από την σχολή που είχε δημιουργήσει, αγαπούσε να βοηθάει. Πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα. Πιστός στο είδος του, χωρίς όμως να αναιρεί τα άλλα είδη μουσικής.

Ο Αντώνης ήταν πιστός και στην πόλη του αν και είχε δεχτεί σημαντικές προτάσεις και από το εξωτερικό. Ωστόσο παρέμεινε εδώ, όπου δημιούργησε και την οικογένεια του. Είναι από τους πρώτους που στα τέλη 80′, αρχές 90′ ξεκίνησε να παίζει ηλεκτρονική μουσική. Ήταν μάλιστα εκείνος που σε συνεργασία με γνωστούς μάνατζερ έφερε την μεγάλη φουρνιά των Dj’s στην Ελλάδα, όλα τα θηρία Sahsa, Nick Warren, Diquit, Danny Tenaglia, Erick Morillo κι άλλους πολλούς», λέει στο protothema.gr.

Παράλληλα σημειώνει: «Η δική μου σχέση μαζί του μετρά τουλάχιστον 25χρόνια. Μαζί είχαμε δημιουργήσει με τεράστια επιτυχία τα πρώτα Gostar parties στη Θεσσαλονίκη το 2008. Κάθε Κυριακή απόγευμα έπαιζαν όλοι οι κορυφαίοι Dj. Τον είχαμε βραβεύσει μάλιστα για την προσφορά του στην ηλεκτρονική μουσική. Για όλους εμάς ήταν ο σοφός, ο guru, είναι ένας από τους τρεις godfather της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα. Ήταν ενεργός dj, λάτρευε την δουλειά μας. Είχε παίξει μουσική στα μεγαλύτερα μαγαζιά. Αν και ήταν μεγάλος Star, ωστόσο δεν το έπαιξε ποτέ, ήταν cool άτομο».

Χτυπήθηκε από το ρεύμα, έπαθε ανακοπή και πέφτοντας χτύπησε στο κεφάλι:

Θυμίζουμε ότι ο θάνατος του DJ Antonio προήλθε από ηλεκτροπληξία σε γνωστό μπαρ – ταράτσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο DJ την ώρα που πήγε να συνδέσει τα μηχανήματα βοηθώντας ένα συνάδελφό του, χτυπήθηκε από το ρεύμα, έπαθε ανακοπή και πέφτοντας χτύπησε στο κεφάλι. Για το τραγικό περιστατικό, διερευνάται το ενδεχόμενο αμέλειας από πλευράς της επιχείρησης.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με σκοπό να μεταφέρει τον 48χρονο, πατέρα ενός παιδιού, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, δίχως όμως οι γιατροί να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με το thestival.gr, την Τρίτη το βράδυ προσήχθησαν από τις αστυνομικές Αρχές τέσσερα άτομα στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου έτσι ώστε να δώσουν καταθέσεις, ενώ το μπαρ όπου εκτυλίχθητε το τραγικό περιστατικό, σφραγίστηκε από την Αστυνομία με εντολή εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία για εργατικό ατύχημα.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024