
Ηλίας Μπόγδανος: Έτσι πέρασε το πρώτο βράδυ μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο ο τραγουδιστής
Ο frontman των INCO νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο με κοροναϊό αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του.
Χαλαρά πέρασε το πρώτο βράδυ εκτός νοσοκομείου ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor πήρε χτες εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του υγιής μετά την περιπέτεια που είχε με τον κοροναϊό.
Τα ευχάριστα νέα γνωστοποίησε ο ίδιος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Και… επιτέλους σπιτάκι!!! Το καλύτερο δώρο για την γιορτή μου, μαζί με τις αμέτρητες ευχές και την αγάπη σας, που πραγματικά με αφήνουν χωρίς λόγια. Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω ξανά και ξανά.. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα έρχονται! Είναι πολλά ! Τώρα ξεκινάμε», έγραψε χαρακτηριστικά.
Στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα είναι η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία μάλιστα βρέθηκε στο σπίτι του χτες και του έκανε συντροφιά. Μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία στα story της στα οποία φαίνεται να κάθονται στη βεράντα. Θυμίζουμε ότι το μοντέλο πέρασε πρόσφατα κοροναϊό και αυτός είναι και ο λόγος που έρχεται σε επαφή με τον αγαπημένο της.
Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:
- Η ΕΛΑΣ για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στον ΠΙΣ: Η νομιμότητα δεν αποκαθίσταται με πολιτικούς διορισμούς
- Αλβανία: Βουλευτής αρπάζει απόρρητο έγγραφο για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ – Υπάλληλος τον καταδιώκει και πέφτει από τις σκάλες
- Εθνική Ιταλίας: Παραιτήθηκαν Μαλντίνι και Λεονάρντο 10 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους!
- Κριστιάνο Ρονάλντο: Hθοποιός, παραγωγός, δισεκατομμυριούχος – Με τον Τιερί Ανρί στη νέα δραματική σειρά Day 1s
- Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρός πατέρας δύο παιδιών, έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα – To αποχαιρετιστήριο μήνυμά του
- Στο μικροσκόπιο του ελληνικού FBI σχέδιο επίθεσης με χειροβομβίδα στην Αθήνα – Το ψευδώνυμο «Dragon» και οι οδηγίες
