Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μάντζιος: «Δεν υπάρχει άγχος, περιμέναμε αυτή τη στιγμή»

Μάντζιος: «Δεν υπάρχει άγχος, περιμέναμε αυτή τη στιγμή»

Ο Ακης Μάντζιος μίλησε για το πρώτο παιχνίδι με την Αστάνα, τα σημεία που θα κριθεί η αναμέτρηση ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφική ενίσχυση των «κιτρινόμαυρων».

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Πέμπτη (22/7, 16:00) την Αστάνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για αυτό το παιχνίδι και δεν έχει άγχος. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στα σημεία που πιστεύει πως θα κρίνουν το ματς ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά.

Όσα είπε ο Μάντζιος:

«Περιμέναμε αυτή τη στιγμή να έρθει. Ετοιμαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα με πλάνο γι’ αυτό το παιχνίδι. Για μας είναι το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι, σε αντίθεση με την αντίπαλό μας, που είναι μια πολύ καλά ομάδα, έχει ήδη αρκετά παιχνίδια στα πόδια της. Είναι ένα συν για τον αντίπαλο το συνθετικό γήπεδο, το οποίο ίσως παίξει το ρόλο του».

Για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ως προπονητής: «Άγχος δεν υπάρχει. Είναι ένα παιχνίδι που το θέλαμε, περιμέναμε να έρθει η στιγμή για να παίξουμε. Δεν υπάρχει άγχος, λογικό είναι να μην είμαστε… ήρεμοι όσον αφορά στο παιχνίδι, προσπαθούμε να ενημερώσουμε τα παιδιά όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αντίπαλο, το έχουμε πράξει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και περιμένουμε το παιχνίδι».

Για την εντεκάδα που θα επιστρατεύσει: «Γνωρίζετε καλά πως δεν έχουμε πολλές επιλογές σε κάποιες θέσεις, δεν έχουμε εναλλακτικές. Υπάρχει ένα κενό, θα αποφασίσουμε αύριο πριν το παιχνίδι».

Για την Αστάνα: «Είναι μια καλή ομάδα, έχει επίσημα παιχνίδια και αγωνιστικό ρυθμό πολύ καλύτερο σε σχέση με μας. Είναι ομάδα ιδιαίτερα ποιοτική στο επιθετικό κομμάτι και πολύ επικίνδυνη στο ανοικτό γήπεδο».

Για το γεγονός πως ο Άρης δέχεται εύκολα γκολ: «Όντως είδαμε ότι δέχεται εύκολα γκολ, έχουμε αναλύσει καλά την ομάδα, έχουμε ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές μας και περιμένουμε το παιχνίδι».

Για τις μεταγραφές: «Τώρα ασχολούμαστε μόνο με την Αστάνα. Έχουν γίνει οι εισηγήσεις για τις μεταγραφές, η διοίκηση κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα».

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024