
Έφη Αχτσιόγλου – Δημήτρης Τζανακόπουλος: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά
Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η πρώην υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπόλιτευσης, Δημήτρης Τζανακόπουλος.
To ζεύγος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν γονείς για πρώτη φορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρχή της εβδομάδας η κυρία Αχτσιόγλου έφερε στον κόσμο σε μαιευτήριο των Αθηνών ένα υγιέστατο αγοράκι.
Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιλέξει να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή και αυτό θέλησαν να κάνουν και με τον ερχομό του γιου τους.
Πριν 11 μόλις μέρες, η Έφη Αχτσιόγλου βρέθηκε σε Φεστιβάλ της Νεολαίας και δημοσίευσε φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά.
- Τραμπ: «Ενδέχεται να υπάρξει πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν το Σαββατοκύριακο
- Γιορτή σήμερα 4 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Ανεστίδης στο in μετά τη δικαίωση: Ήταν ένα πληρωμένο συμβόλαιο γιατί έδειξα τη σαπίλα του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο Τραμπ θα πάει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα – Εκεί «θα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα» λέει ο Ρούμπιο



