
Γιώργος Ασημακόπουλος: Αποκαλύπτει αν έχει επαφές με τον Ηλία Μπόγδανο
Τι σχέση έχουν οι δύο πρώην παίκτες του Survivor;
Μπορεί το φετινό Survivor να έριξε τίτλους τέλους ωστόσο, οι παίκτες που συμμετείχαν σε αυτό συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
Ο επιχειρηματίας που ξεχώρισε στο ριάλιτι επιβίωσης για τον ανταγωνιστικό και μαχητικό του χαρακτήρα δίνει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «ΟΚ!» και μεταξύ άλλων αναφέρεται και στη σχέση του με τον Ηλία Μπόγδανο.
«Με τον Ηλία δεν έχουμε μιλήσει, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Του εύχομαι ολόψυχα περαστικά», αναφέρει ο πρώην παίκτης του Survivor.
Παράλληλα, σημειώνει: «Δεν υπήρξε ρήξη ούτε τσακώθηκα με κάποιον. Δεν κρατώ τίποτα αρνητικό από το παιχνίδι, γι’ αυτό και βγαίνοντας δήλωσα ότι ήθελα νικητή τον Ηλία. Απλώς, προς το τέλος, είχε απομακρυνθεί κάπως. Όπως και να έχει, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του».
- Τουρκία: Η Sozcu συνδέει την υπόθεση των F-35 με την ισραηλινή «Ασπίδα του Αχιλλέα» στην Ελλάδα
- Μεξικό: Δολοφονείται δήμαρχος λίγους μήνες αφού επέζησε σε προηγούμενη απόπειρα
- Εβρος: Σφοδρή χαλαζόπτωση και ισχυροί άνεμοι έπληξαν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών
- Η Βουλή των ΗΠΑ εγκρίνει στρατιωτικές δαπάνες άνευ προηγουμένου 1,150 τρισ. δολαρίων για το 2027
- Βραζιλία: Η κυβέρνηση δεν θα «κάτσει να κλάψει», δηλώνει ο Λούλα για τους επιπλέον δασμούς του Τραμπ
- Το Ιράν ανακοίνωσε πως «χτυπήθηκε» δεξαμενόπλοιο στην περιοχή του Ορμούζ
