
Τόλης Βοσκόπουλος: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού
Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, που «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας σε ηλικία 81 ετών, από ανακοπή καρδιάς θα γίνει στις 15:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Σήμερα, Τετάρτη, στις 15:00 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η κηδεία του, Τόλη Βοσκόπουλου.
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα πουν το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο ερμηνευτή που επί δεκαετίες βρισκόταν στην κορυφή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.
Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν με δημοτική δαπάνη.
Η παράκληση της συζύγου του, Άντζελας Γκερέκου, για την κηδεία:
Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Αντζελα Γκερέκου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook κάλεσε όσους παρευρεθούν να τηρήσουν τους κανόνες δημόσιας υγείας. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αύριο στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας, στο πρώτο νεκροταφείο! Θερμή παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!».
O ξαφνικός θάνατος του τραγουδιστή
Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών το πρωί της Δευτέρας (19/7) βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του και όσους τον λάτρευαν μέσα από τα τραγούδια του. Άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.
Την προηγούμενη Παρασκευή αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια. Καθώς ταλαιπωρούνταν από αναπνευστικά προβλήματα, έφυγε από το σπίτι του με ασθενοφόρο για το συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπου βρίσκονται οι γιατροί που τον παρακολουθούν.
Εκεί έγινε η εισαγωγή και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Παράλληλα έλαβε και την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη. Μάλιστα, οι γιατροί είχαν ενημερώσει την σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, πως χθες, που θα είχαν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων, θα επέστρεφε σπίτι. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε. Τον πρόδωσε η καρδιά του λίγο πριν πάρει εξιτήριο. Τόσο η σύζυγός του όσο και η κόρη του, Μαρία, είναι σοκαρισμένες και δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα τον ξαναδούν.
- Πρέπει «να επουλωθούν» οι πληγές μας με το Μπενίν πριν ανοίξουν τα σύνορα λέει ο δικτάτορας του Νίγηρα
- Διαδηλώσεις στην Τυνησία εν μέσω θανατηφόρου καύσωνα με μπλακ άουτ και λειψυδρία
- Κυρώσεις της Κίνας εναντίον 14 ευρωπαϊκών εταιρειών ως αντίποινα για τις κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός

