
Σμαράγδα Καρύδη: Το απίθανο μπικίνι και ο αγαπημένος της Γιάννης
Η Σμαράγδα Καρύδη ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους ποζάροντας με το μαγιό της με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν οι σταρ της ελληνικής showbiz.
Έχοντας αποδεσμευτεί από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, οι πρωταγωνιστές του χώρου του θεάματος, γεμίζουν τα social media τους με φωτογραφίες σε νησιά, με μαγιό και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.
Σε αυτούς προστέθηκε και η Σμαράγδα Καρύδη που αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην πιο καλοκαιρινή διάθεση ever.
Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια έβαλε το μπικίνι της και πόζαρε χαμογελαστή, ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν να δηλώσουν στα σχόλια τον θαυμασμό τους, για τις άψογες αναλογίες της.
Στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει η Σμαράγδα Καρύδη:
«Α ρε Γιάννη… Στέκεις πάντα ψηλότερα απ’ όλους μας. Μακάρι να μπορούσα να σε φτάσω», αναφερόμενη στον αγαπημένο σκύλο της, που φαίνεται να απολαμβάνει την «μαμά» Σμαράγδα από ψηλά».
Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε η Σμαράγδα Καρύδη στο Instagram:
- Ινδία: Ξέθαψε την αδερφή του και πήγε τον σκελετό της στην τράπεζα για να αποδείξει ότι είχε πεθάνει
- Χαμογέλα και πάλι!: Στην κορυφή της τηλεθέασης τον Απρίλιο
- ΚΚΕ: «Ναι»στην πρόταση για διενέργεια Εξεταστικής Επιτροπής
- Νέες εικόνες μετά την ενεργοποίηση του συστήματος πυρόσβεσης στο «Νήσος Σάμος» – Γεμάτο σκουπίδια και νερά
- «Θέμα ημερών να ανακοινώσει την επόμενη ομάδα του ο Σαλάχ»
- Η Σαρλίζ Θερόν πιστεύει στον έρωτα, αλλά όχι στη συγκατοίκηση


