«Για δεύτερη χρονιά χωρίς σχέδιο για τον Τουρισμό, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και ενσυναίσθησης καταλήγουν σε τοπικά lockdown. Γι’ ακόμη μια φορά η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει με τον πιο σκληρό τρόπο το κυβερνητικό αφήγημα της δήθεν επιτυχίας» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης

Επίθεση στην κυβέρνηση για έλλειψη σχεδίου στον Τουρισμό, εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πως αντί για κανονικό καλοκαίρι όπως υποσχόταν, καταλήγουμε σε τοπικά lockdown.

Ουσιαστικά το ΚΙΝΑΛ επισημαίνει πως το μίνι lockdown στη Μύκονο διαψεύδει το κυβερνητικό αφήγημα περί επιτυχούς διαχείρισης της πανδημίας.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πορεία της πανδημίας, ο Παύλος Χρηστίδης, δήλωσε:

«Αντί για κανονικό καλοκαίρι που προέβλεπε ο κ. Μητσοτάκης, είμαστε στο ίδιο κακό έργο θεατές. Για δεύτερη χρονιά χωρίς σχέδιο για τον Τουρισμό, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και ενσυναίσθησης καταλήγουν σε τοπικά lockdown. Γι’ ακόμη μια φορά η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει με τον πιο σκληρό τρόπο το κυβερνητικό αφήγημα της δήθεν επιτυχίας».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr