Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτό το τραγούδι είχε αφιερώσει στην Άντζελα Γκερέκου

Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτό το τραγούδι είχε αφιερώσει στην Άντζελα Γκερέκου

Την αποκάλυψη έκανε ο φίλος και κουμπάρος του λαϊκού τραγουδιστή, Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Πάγωσε το πανελλήνιο το πρωί της Δευτέρας (19/7) στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο σπουδαίος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ένας άνθρωπος που τον γνώρισε όσο λίγοι είναι ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο επιχειρηματίας που κυριάρχησε στην Αθηναϊκή νύχτα μίλησε στο MEGA για τον καρδιακό φίλο και κουμπάρο του. Περιέγραψε άγνωστες στιγμές, όπως το ότι αγόραζε κάθε βράδυ όλα τα λαχεία από έναν συγκεκριμένο λαχειοπώλη για να τον βοηθήσει, ότι έδινε πάντα όσα χρήματα είχε πάνω του ενώ μίλησε και για ένα πορτρέτο που του είχε δώσει ο Βόσκόπουλος για να το παραδώσει στην κόρη του.

«Για αυτό το τραγούδι, το “γαλαζομάτα μάγισσα” ο Τόλης Βοσκόπουλος σε μια νύχτα ακύρωσε έναν ολόκληρο δίσκο που ετοιμαζόταν για μήνες στο Λονδίνο από το Νίκο Καρβέλα όταν ερωτεύτηκε παράφορα με την πρώτη ματιά την Άντζελα Γκερέκου», αποκάλυψε και συνέχισε:

«Από χέρια του Τόλη Βοσκόπουλου πέρασαν αμέτρητα για την εποχή του χρήματα. Τα χρήματα γι’ αυτόν δεν είχαν σημασία. Σημασία είχαν οι άνθρωποι. Ήταν όμως και ο απόλυτος επαγγελματίας. Που είχε λόγο για τα πάντα. Προσιτός και απρόβλεπτος, μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα. Όπως από ένα σκίτσο που του έφτιαξε ένας άγνωστος δημιουργός».

Ακόμη πρόσθεσε: «Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτραίτο. Το έβαλε κορνίζα, το είχε και μου λέει: “ρε κουμπαράκι αυτό, θέλω να στο δώσω να το φυλάξεις, αυτός είναι ο Βοσκόπουλος” το έχω φυλάξει και σκέφτομαι όταν δω την κόρη του να της το δώσω και να της πω ότι είναι από τον μπαμπά της και ότι της ανήκει».

Δείτε παρακάτω όσα είπε:

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024