Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ποια ρολόγια δείχνουν την “κακιά την ώρα” να τα σπάσουμε» -Κύμα οργής στο Twitter με την γυναικοκτονία της Γαρυφαλλιάς

«Ποια ρολόγια δείχνουν την “κακιά την ώρα” να τα σπάσουμε» -Κύμα οργής στο Twitter με την γυναικοκτονία της Γαρυφαλλιάς

Οι χρήστες του Twitter αποφάσισαν να απαντήσουν στον γυναικοκτόνο....να συμφωνήσουν σε ένα πράγμα. Από την Παρασκευή λείπει ακόμη μία γυναίκα. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

«Χάλασε η φάση. Παιδιά ήταν η κακιά η ώρα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς του 30χρονου γυναικοκτόνου στη Φολέγανδρο, ο οποίος περίπου 24 ώρες πριν είχε σπρώξει την σύντροφό του στα βράχια, επειδή όπως είπε στην ομολογία του τσακώνονταν συνέχεια.

Ο 30χρονος όχι μόνο την έσπρωξε στα ορμητικά βράχια του νησιού, αλλά όταν εκείνη κατέληξε στη θάλασσα με βαριές κακώσεις, δεν ενδιαφέρθηκε ούτε καν να της σώσει τη ζωή.

Το μόνο που έκανε ήταν να σηκωθεί να φύγει με αποτέλεσμα η 26χρονη Γαρυφαλλιά να χάσει τη ζωή της από πνιγμό είτε γιατί δεν μπορούσε να κολυμπήσει είτε γιατί είχε χάσει τις αισθήσεις της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Η βαρβαρότητα και ο κυνισμός του δράστη, ο οποίος πριν συλληφθεί μάλιστα πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς και κρυβόταν όλο το διάστημα για να μην βρεθούν τα ίχνη του, έχει προκαλέσει ακόμη ένα κύμα οργής στα social media.

Την ώρα που οι πληγές που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις από τα Γλυκά Νερά στις γυναίκες όλης της χώρας είναι ακόμη νωπές, ακόμη μία γυναικοκτονία έρχεται να μας συγκλονίσει.

Οι χρήστες του Twitter αποφάσισαν, λοιπόν να απαντήσουν στον γυναικοκτόνο και στα όσα ειπώθηκαν περί… κακιάς ώρας και να συμφωνήσουν σε ένα πράγμα.

Από την Παρασκευή λείπει ακόμη μία γυναίκα. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024