
Τότεναμ: O Κέιν δεν παίρνει μέρος στην προετοιμασία λόγω Σίτι
Το ενδεχόμενο να απουσιάσει από την προετοιμασία της Τότεναμ για να πιέσει την διοίκηση της ομάδας για την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι, σκέφτεται ο Χάρι Κέιν.
Ο Χάρι Κέιν έχει κάνει γνωστή την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Τότεναμ το φετινό καλοκαίρι, με τον Άγγλο επιθετικό να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι.
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι «ζεστή» για την απόκτηση του, εκείνος θέλει να μετακομίσει στους Πολίτες και το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι η συγκατάθεση της Τότεναμ.
Μπορεί ο νέος τεχνικός των Σπιρουνιών να έχει καταστήσει σαφές ότι ο Άγγλος επιθετικός θα παραμείνει στην Λονδρέζικη ομάδα και την επόμενη χρονιά, ωστόσο αυτός πιέζει με κάθε τρόπο για την μεταγραφή του στον σύλλογο του Μάντσεστερ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας έχει πάρει την απόφαση να αποφύγει την προετοιμασία, ώστε η ομάδα του Λονδίνου να αναγκαστεί να τον πουλήσει.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το σίριαλ του Χάρι Κέιν θα έχει ακόμα αρκετά επεισόδια.
- «Ως εδώ» λέει η αντιπολίτευση για τις υποκλοπές: Στα άκρα η κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση – Προς νέα θεσμική εκτροπή για την εξεταστική
- Τσάι και γεωπολιτική – Η σύνοδος κορυφής Σι-Πούτιν
- Ο Λουίς Ενρίκε είχε μόνο καλά λόγια για την Άρσεναλ
- Google: Η αναζήτηση στο διαδίκτυο αλλάζει θεαματικά – Το «γκουγκλάρισμα» δεν θα είναι ξανά ίδιο
- Ο Γιακουμάκης αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ
- Μια Μουσολίνι νικήτρια στο Big Brother Ιταλίας – Ανιψιά της Σοφία Λόρεν, εγγονή του φασίστα και το πλυντήριο της trash tv


