Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λουτσέσκου: «Είδα αυτά που περίμενα στο φιλικό – Θα μας βοηθήσει ο Κούρτιτς»

Λουτσέσκου: «Είδα αυτά που περίμενα στο φιλικό – Θα μας βοηθήσει ο Κούρτιτς»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σαρλερουά, αλλά και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γιασμίν Κούρτιτς.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Σαρλερουά με σκορ 2-0 στο δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εμφανίζεται ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Παράλληλα ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Γιασμίν Κούρτιτς, τονίζοντας πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για τα συμπεράσματα του μετά το δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους:

«Αυτό που περίμενα να δω, το είδα και σήμερα. Είμαστε στη διαδικασία της προετοιμασίας, είναι φυσιολογικό να μην υπάρχουν οι αντιδράσεις που θέλουμε, να είμαστε λίγο αργοί γενικά. Αλλά την ίδια στιγμή, έχουμε τη διάθεση ως ομάδα, ως οργανισμός, να καλύψουμε αυτήν την απόσταση.

Δύο εντεκάδες και σήμερα, λίγο πιο «μπλεγμένες» και ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι γιατί θέλουμε να αρχίσουν σιγά σιγά οι παίκτες να βρίσκονται ο ένας με τον άλλον, να δημιουργούν συνεργασίες.

Τη δεδομένη στιγμή, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε στην προετοιμασία, και μετά τα παιχνίδια δουλεύουμε για 15′, η δουλειά μας δεν είναι εύκολη αλλά όσο πλησιάζουμε στα επίσημα παιχνίδια πρέπει να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

Για την εντύπωση του από τους Ολιβέιρα και Τέιλορ:

«Ξέραμε πολύ καλά τι θα παρουσιάσουν οι συγκεκριμένοι παίκτες. Αυτό κρατάμε, αυτό είναι το θετικό, ότι ανταποκρίνονται σε αυτά που πιστεύαμε ότι θα παρουσιάσουν. Γενικότερα τα συγκεκριμένα φιλικά να έχουν σημασία για εσάς όσον αφορά στο αποτέλεσμα, αλλά εμένα δε με ενδιαφέρει πολύ αυτό. Με ενδιαφέρει κυρίως η δουλειά που γίνεται, είμαστε στην αρχή μιας διαδικασίας και θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος της. Μας ενδιαφέρει να εφαρμόζουν οι παίκτες αυτά που δουλεύουμε, να αντιλαμβάνονται τη φιλοσοφία και να τη βγάζουν στα παιχνίδια.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει υψηλές προσδοκίες για τη φετινή σεζόν, παρόλα αυτά πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση μας τώρα. Θέλουμε χρόνο για να δουλέψουμε και να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

Η συνέντευξη του Λουτσέσκου κατέληξε με σχόλιο και για την προσθήκη του Κούρτιτς:

«Τη δεδομένη στιγμή, αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει θέληση, να προσπαθούν οι παίκτες να εφαρμόζουν όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε γενικότερα. […] Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Όσον αφορά στον Κούρτιτς, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μάς δίνει στοιχεία που έλειπαν, η παρουσία του είναι πολύ σημαντική στο κέντρο, θα γεμίσει με ποιότητα τον χώρο, και θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά τον Ελ Καντουρί, που μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα στην επίθεση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024