
Φολέγανδρος: Νεαρή γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα
Εξετάζονται όλα τα σενάρια για το θάνατο της νεαρής Ελληνίδας, ακόμα και αυτό της δολοφονίας.
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου νεαρή γυναίκα από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades Voice, η νεαρή ήταν ήδη νεκρή.
Νωρίτερα, την είχαν δει να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες – όχι ενοικιαζόμενο – σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο.
Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, πάνω σε βραχώδες σημείο.
Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή, που εικάζεται ότι είναι Ελληνίδα και ηλικίας περίπου 22 ετών, βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.
Αργότερα, ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα.
Ήταν δολοφονία;
Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο, όπου πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, η οποία, δυστυχώς, διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρή.
Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει αναζητήσει τη νεαρή γυναίκα.
Το βράδυ της Παρασκευής, η σορός της μεταφέρθηκε με το “Διονύσιος Σολωμός” σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.
Από το γεγονός πως βρέθηκε στη θάλασσα με ρούχα, εικάζεται ότι η νεαρή γυναίκα έπεσε λόγω του βραχώδους και απόκρημνου της περιοχής, ενώ κάποιοι στο νησί δεν αποκλείουν και την περίπτωση της αυτοκτονίας.
- Ιράν: Σε «αποκλιμάκωση» καλεί η Σαουδική Αραβία μετά την επανέναρξη των πυρών στα Στενά του Ορμούζ
- Νέα Υόρκη: Βανδαλισμοί σε σπίτια και συναγωγές με σβάστικες και τις λέξεις «χάιλ Χίτλερ»
- Παραγουάη: 13 χρόνια κάθειρξη σε γερουσιαστή για ξέπλυμα χρήματος από διακίνηση ναρκωτικών
- Ιαπωνία: Αστρονόμοι ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε έναν παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
- Ουκρανία: Κατάπαυση του πυρός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ανακοινώνει ο Ζελένσκι
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε

