Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Pornhub και η Τσιτσιολίνα θέλουν να μας ταξιδέψουν στα καλύτερα ερωτικά έργα τέχνης της ιστορίας

Το Pornhub και η Τσιτσιολίνα θέλουν να μας ταξιδέψουν στα καλύτερα ερωτικά έργα τέχνης της ιστορίας

Το νέο viral έργο του ιστότοπου για ενηλίκους, το Classic Nudes, προσφέρει έναν οδηγό NSFW για μερικές από τις μεγαλύτερες γκαλερί του κόσμου.

Τον Μάιο, το Pornhub μας πήγε πίσω στη δεκαετία του 1890, αναδιαμορφώνοντας παλιά πορνό βίντεο, από το πρώτο φιλί που τραβήχτηκε ποτέ στην ταινία, έως το κοσμικό cosplay της δεκαετίας του 1920. Τώρα, η πλατφόρμα ροής πορνό κοιτάζει ακόμη πιο πίσω στο παρελθόν, με μια διαδραστική περιοδεία ιστορικών έργων τέχνης NSFW, με τίτλο Classic Nudes.

«Υπάρχει ένας θησαυρός ερωτικής τέχνης σε όλο τον κόσμο – που απεικονίζει γυμνά, οργιά και πολλά άλλα – που δεν είναι διαθέσιμο στο Pornhub», εξηγεί η ενήλικη ηθοποιός Asa Akira, η οποία αφηγείται μια προφορική ιστορία 30 ερωτικών έργων τέχνης για το έργο. «Αυτά τα έργα τέχνης πριν από το Διαδίκτυο βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε μουσεία, τα οποία πλέον μπορούμε πλέον να αρχίσουμε να επισκέπτονται ξανά καθώς οι περιορισμοί COVID αρχίζουν να αίρονται.»

Καθώς οι άνθρωποι επιστρέφουν σε έξι επιλεγμένες γκαλερί – το Λούβρο, το Met, την Εθνική Πινακοθήκη, το Prado, την Πινακοθήκη Uffizi και το Musee d’Orsay – μπορούν να έχουν πρόσβαση στο έργο Classic Nudes του Pornhub για να «απολαύσουν κάθε πινελιά από αυτά τα ερωτικά αριστουργήματα. », Προσθέτει η Akira.

Οι θεατές μπορούν επίσης να ακολουθήσουν έναν εύχρηστο χάρτη που παρέχεται από το Pornhub (για να παραλείψετε το «δικαίωμα στα καλά πράγματα» – AKA τα γυμνά) ή, αντί για μια προσωπική επίσκεψη, να κάνουν μια εικονική περιήγηση μέσω του ιστότοπου Classic Nudes και να έχουν πρόσβαση σε κάθε έργο τέχνης.

Οι ίδιες οι περιγραφές διαθέτουν μια «διεισδυτική»  ματιά στην ιστορία της τέχνης.

«Αν το Pornhub υπήρχε πίσω στην εποχή του Paul Cézanne, είμαστε σίγουροι ότι ο κορυφαίος όρος αναζήτησης θα ήταν« γυναίκες που κολυμπούν », διαβάζει μια περιγραφή των Bathers του καλλιτέχνη, από το 1874.

Εάν προτιμάτε να παρακολουθήσετε μια (πολύ NSFW) αναψυχή μερικών από τα κλασικά έργα τέχνης στο ίδιο το Pornhub, η πλατφόρμα συνεργάστηκε επίσης με τους ερασιτέχνες ερμηνευτές «MySweetApple», οι οποίοι «ζωντανεύουν» έξι πίνακες από Goya, Titian, Degas, κι αλλα.

Παρακολουθήστε το διαφημιστικό βίντεο της Pornhub για το Classic Nudes – με καλλιτέχνες και την θρυλική Τσιτσιολίνα παρακάτω

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024