
Αυστραλία: Παράταση δύο εβδομάδων του lockdown στο Σίδνεϊ λόγω της μετάλλαξης Δέλτα
«Είναι ανάγκη να παρατείνουμε το lockdown για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες, από την Παρασκευή 16 Ιουλίου, στην Παρασκευή 30 Ιουλίου», δήλωσε η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας
Οι αυστραλιανές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα παρατείνουν για δύο εβδομάδες το lockdown που έχει επιβληθεί στην πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της χώρας, το Σίδνεϊ, μετά την αύξηση του αριθμού των νέων κρουσμάτων της Covid-19, καθώς η πόλη αντιμετωπίζει ένα ξέσπασμα της εξαιρετικά μεταδοτικής παραλλαγής Δέλτα του νέου κοροναϊού.
Η πολιτεία Νέας Νότια Ουαλία ανακοίνωσε 97 νέες μολύνσεις του νέου κοροναϊού τις προηγούμενες 24 ώρες, από 89 την προηγούμενη ημέρα.
«Είναι ανάγκη να παρατείνουμε το lockdown για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες, από την Παρασκευή 16 Ιουλίου, στην Παρασκευή 30 Ιουλίου», δήλωσε η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας, Γκλάντις Μπερετζίκλιαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, που μεταδόθηκε τηλεοπτικά.
«Οι τρέχοντες κανόνες αναφορικά με το τι δεν μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι δεν θα αλλάξουν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες», επισήμανε.
Πηγή: ΑΠΕ
- Αυξήθηκε η παραγωγή πετρελαίου από τον ΟΠΕΚ τον Ιούνιο
- Οργασμός, πόθος, ηδονή! Αυτές είναι οι πιο ερωτικές ταινίες όλων των εποχών – «In The Mood»
- Μεγάλη φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης – Δίπλα στα σπίτια οι φλόγες – Εντολή εκκένωσης της Ανθούπολης
- Πρόβλημα με Σαϊμπαρί για το Μαρόκο: Τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή (vids)
- Παραλίγο τραγωδία από λάθος εστιατορίου – Αναφυλακτικό σοκ για τον χρυσό Ολυμπιονίκη Άλντο Μοντάνο
- Πυροσβεστική: 60 φωτιές ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα – Στην Κεντρική Μακεδονία οι 15 από αυτές



