Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Μαθαίνει απόψε τον αντίπαλό του στην Ευρώπη

Ολυμπιακός: Μαθαίνει απόψε τον αντίπαλό του στην Ευρώπη

Το δεύτερο ματς ανάμεσα στη Νέφτσι Μπακού και την Ντιναμό Τιφλίδας γίνεται απόψε με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει ποια απο τις δύο ομάδες θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τα μάτια στραμμένα στο Αζερμπαϊτζάν περιμένει να μάθει απόψε (8 μ.μ) ο Ολυμπιακός τον αντίπαλό του για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ντινάμο και Νέφτσι Μπακού αναμετρώνται για δεύτερη φορά, με το νικητή να συναντά τους Πειραιώτες στην επόμενη φάση. Οι Αζέροι είχαν νικήσει με 2-1 στο πρώτο ματς στη Γεωργία, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης.

Οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να βγάλουν αντίδραση για να βγουν από τη δύσκολη θέση, καθώς μόνοι τους έβαλαν εμπόδια στο πρώτο ματς. Τα «δωράκια» στην άμυνά τους δεν πήγαν ανεκμετάλλευτα από τη Νέφτσι, που έφυγε με 2-1 από την Τιφλίδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε βρεθεί στο πρώτο ματς των δύο ομάδων την προηγούμενη εβδομάδα, κράτησε σημειώσεις και σε κάθε περίπτωση θα καταστρώσει τα πλάνα του ανεξαρτήτως αντιπάλου. Όσα είδε στη Γεωργία θα τον βοηθήσουν να μπορέσει ο Ολυμπιακός να είναι πανέτοιμος για να περάσει το πρώτο απο τα τρία καλοκαιρινά εμπόδια έως την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θυμίζουμε πως το πρώτο ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει στις 21 Ιουλίου στο Καραισκάκη και η ρεβάνς στις 28 σε Μπακού ή Τιφλίδα.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024