Ευχαριστημένος από την απόδοση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Άκης Μάντζιος, που τόνισε ότι το 3-0 δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς.
Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου στο Mega:
«Ηταν ένα δυνατό τεστ. Έχουμε δύο ημίχρονα. Στο πρώτο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Με τις αλλαγές έπεσε ο ρυθμός. Δώσαμε χρόνο σε παιδιά που δεν είναι ακόμα έτοιμα.
Κρατάμε το πρώτο μέρος. Μας λείπει το εύκολο το γκολ και δεν παίρνουμε αυτό που πραγματικά αξίζουμε από το παιχνίδι».
Όλο και περισσότερο φαίνεται πως περιπλέκεται η υπόθεση του Τέρι Ροζίερ, με τον Αμερικανό άλλοτε σταρ των Χιτ να βαρύνεται με όλο και περισσότερες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα και ο προπονητής των πρωταθλητών περιμένει πολλά από τον πολεμιστή της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων»
Η δυναμική παρουσία χιλιάδων Κρητικών στην φιέστα του ΟΦΗ για την κατάκτηση του Κυπέλλου φέρνει το προσκήνιο το θέμα της στήριξης των «ασπρόμαυρων» που δεν είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.