Στο αν θα ξαναπήγαινε στο Survivor απάντησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Σπαλιάρας ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν μιλά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς Ντάνο.

«Θα το συζητούσα να ξαναπάω στο “Survivor” σίγουρα. Ανάλογα και με το τι θα έκανα επαγγελματικά εκείνη τη δεδομένη στιγμή που θα ερχόταν η πρόταση», είπε αρχικά στο «Λοιπόν» και συνέχισε:

«Η αλήθεια είναι πως χάθηκα με τα παιδιά μετά το παιχνίδι. Νομίζω μας έφαγε η καθημερινότητα. Τρέχουμε όλοι με δουλειές, μένουμε και σε μεγάλες αποστάσεις. Εγώ μένω Νότια, ενώ τα περισσότερα παιδιά βόρεια. Επίσης τα τελευταία χρόνια έχω μείνει πολύ καιρό στο εξωτερικό, οπότε μοιραία χάνεσαι. Να σκεφτείς ότι γενικότερα έχω απομακρυνθεί με τις παρέες μου γι’ αυτόν τον λόγο».

Ειδικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σημείωσε: «Ούτε με τον Γιώργο έχω δυστυχώς επαφή. Λείπω πολύ. Χαθήκαμε».

«Η πιο δυνατή στιγμή για εμένα στο Survivor ήταν, όταν από τους διάσημους πήγα στους μαχητές και έπαιξα τον πρώτο αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα μου. Ένιωθα ότι ήταν όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω μου και ήθελα αυτή τη νίκη όσο τίποτα. Για εμένα ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι και ευτυχώς κατάφερα και το κέρδισα με αντίπαλο τον Κοκκινάκη», κατέληξε ο ηθοποιός και μοντέλο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο