
Τραγωδία στον Πύργο: Πέθανε νεογέννητο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο
Η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο κρίθηκε αναγκαία μετά τη διασωλήνωσή του
Την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο άφησε χθες ένα νεογέννητο κοριτσάκι από τον Πύργο, που «έσβησε» κατά τη μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.
Το βρέφος, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, αμέσως μετά τη γέννησή του αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του, με αποτέλεσμα οι γιατροί να το διασωληνώσουν άμεσα.
Η μεταφορά του από το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου στο Ρίο στην Πάτρα κρίθηκε αναγκαία, ωστόσο δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο στο ύψος των Χανακίων, βυθίζοντας στην θλίψη και το πένθος την οικογένειά του.
- Μεξικό – Αγγλία 2-3: Μπέλινγκχαμ και Κέιν έστειλαν τα «λιοντάρια» στα προημιτελικά μετά από «τρελή» ματσάρα!
- Πρώην Μις Ελβετία: «Η Ιβάνα Τραμπ είχε τον ρόλο της Μάξγουελ στον κύκλο του Έπσταϊν»
- Παγίδα: Γιατί μας «αρέσουν» τόσο πολύ οι κακές συνήθειες;
- Καύσωνας στην Ευρώπη: Η μάχη για τον κλιματισμό σε μια ήπειρο που υπερθερμαίνεται
- Το Netflix φέρνει το εργοστάσιο του Γουίλι Γουόνκα στην πραγματικότητα – Φόρος τιμής στον Τζιν Γουάιλντερ
- EE: Οι Ευρωπαίοι αμφιβάλλουν αν μπορούν να αμυνθούν μόνοι τους – Θα έπρεπε, λένε οι Έλληνες







