Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: 40αρια θα δείξει σήμερα το θερμόμετρο – Υποχωρεί ο καύσωνας από το Σάββατο

Καιρός: 40αρια θα δείξει σήμερα το θερμόμετρο – Υποχωρεί ο καύσωνας από το Σάββατο

Υποχώρηση του κύματος ζέστης αναμένεται από το Σάββατο 17/07

Ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, αλλά και σε ολόκληρο το Αιγαίο προβλέπεται για σήμερα Τετάρτη, ενώ λίγες τοπικές νεφώσεις αναμένονται στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Ιόνιο και στο Αιγαίο έως και 6 μποφόρ, ενώ μικρή περαιτέρω άνοδο αναμένεται να παρουσιάσει η θερμοκρασία φτάνοντας κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 39 – 40 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 38 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο υδράργυρος θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες αναμένονται στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, ενώ στη δυτική και στη βόρεια χώρα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 37 – 39 βαθμούς. Ελαφρώς χαμηλότερα θα συγκρατηθεί η θερμοκρασία στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και του Ιονίου όπου ο υδράργυρος θα φτάσει στους 35 βαθμούς.

Οι υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν και το διήμερο Πέμπτης – Παρασκευής (15-16/07), με τις μέγιστες να φτάνουν στους 40 – 41 βαθμούς Κελσίου τοπικά, ενώ σχετική υποχώρηση του κύματος ζέστης αναμένεται από το Σάββατο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024