Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Σαν ψέματα μου μοιάζει» – Ο συγκινητικός απολογισμός
Η γνωστή μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, έκανε τον δικό της απολογισμό για την τηλεοπτική χρονιά
Αυλαία για καλοκαίρι έριξε η καθημερινή εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και εκείνη έκανε με χαμόγελο τον δικό της απολογισμό για την τηλεοπτική χρονιά.
Ειδικότερα, μέσα σε όλα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τελειώσαμε, σαν ψέματα μου μοιάζει, έφυγε η χρονιά έτσι αέρας φέτος!
Παρόλο που ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, όχι μόνο για μένα αλλά για όλο τον κόσμο, μέσα σε όλο αυτό νιώθω πολύ τυχερή, ευλογημένη γιατί κάναμε μια πολύ δημιουργική δουλειά και μοιραστήκαμε με τον κόσμο αυτό που αγαπάω περισσότερο».
«Ο κόσμος με βάζει στα σπίτια του κάθε μέρα. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Τα μηνύματα που δέχομαι, είναι μηνύματα αγάπης.
Έχω πάντα πολύ ανοιχτή επικοινωνία με τον κόσμο, είμαι πολύ ενεργή σε όλα τα social media και απαντάω μόνη μου όλα τα μηνύματα. Εκεί καταλαβαίνω τι τους αρέσει και τι θέλουν» πρόσθεσε η μαγείρισσα στην μεσημεριανή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.
«Δεν με στεναχωρούν τα σχόλια. Απαντάω δηλαδή και σε αυτά που με στεναχωρούν και είναι λίγο πιο τσουχτερά. Απαντάω και σε εκείνα. Δεν με πειράζει».
«Καλό καλοκαίρι, φιλιά πολλά σε όλους και… καλή αντάμωση» πρόδωσε με χαμόγελο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου:
- Έρευνα: Πώς ο τρόπος που γράφουν οι ηλικιωμένοι μπορεί να αποκαλύψει γνωστική έκπτωση
- Αντιδήμαρχος Αλίμου: Η πόλη δεν είναι ούτε εργοτάξιο ούτε δωρεάν χωματερή ανακαινίσεων
- Emily in Paris: Από την καρτ ποστάλ στη συνάντηση στη Μύκονο – Αγκαλιές, φιλιά, γέλια
- Ευρώπη: Σιωπηλό πραξικόπημα στα σούπερ μάρκετ – Ποιους εργαζόμενους αντικαθιστά η Τεχνητή Νοημοσύνη
- O Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα πριν το Final-4 του πόλο
- Πόρτο Ράφτη: Ληστές ξήλωσαν ΑΤΜ με φορτηγό – Άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα
- Ουκρανία: Δύο νεκροί, έξι τραυματίες από ρωσική επίθεση στο Ντνίπρο
- Σεισμός στην Τουρκία: Δόνηση 5,6 Ρίχτερ στη Μαλάτια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hari-nandakumar-AusHcg-Sxc-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442