
Euro 2020: Πήγε να δει τον τελικό και του έκλεψαν το ρολόι αξίας 40.000 λιρών
Για όλη του τη ζωή θα θυμάται τον πρόσφατο τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο οδηγός της Formula 1, Λάντο Νόρις, αφού επιτήδειος του «ψείρισε» το ρολόι αξίας δεκάδων χιλιάδων λιρών!
Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Βρετανός πιλότος της McLaren Λάντο Νόρις που βρέθηκε την Κυριακή στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσει τον τελικό του Euro 2020 ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία.
Ο νεαρός οδηγός της Formula 1 την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο έπεσε θύμα επίθεσης από δύο νεαρούς οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την αναστάτωση και του πήραν το ρολόι, αξίας 40.000 λιρών.
Όπως έκανε επίσημα γνωστό η ομάδα του, ο 21χρονος πιλότος της Formula 1 δεν υπέστη κάποια σωματική βλάβη.
- Δίκη για έκρηξη στους Αμπελόκηπους: 19 και 8 χρόνια κάθειρξη στις δύο γυναίκες – Αθωώθηκε ο Ρωμανός
- Το ποσοστό δημοφιλίας του Πούτιν πέφτει στο χαμηλότερο επίπεδο από πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Παναθηναϊκός: Το κακό για τον Μπενίτεθ ετοιμάζεται να τριτώσει
- The Expla-in Project| Εισοδήματα στην Ελλάδα: Ο χάρτης που δείχνει γιατί το πού ζεις μετράει
- Βενετία: Κάθε σχέδιο για να σωθεί δεν θα διατηρούσε την πόλη όπως την ξέρουμε
- Πλίσκοβα – Σάκκαρη 2-0: Ήττα και αποκλεισμός από τον πρώτο αγώνα για τη Μαρία




