ΛεΜπρόν: «Ελπίζω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στους Λέικερς»
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά και να συνεχίζει να παίζει στο ΝΒΑ για κάποια χρόνια ακόμα
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σε δηλώσεις του επισήμανε πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την τεράστια καριέρα του στους Λος Άντζελες Λέικερς.
Παράλληλα τόνισε πως θα επιθυμούσε να αγωνίζεται για μερικά ακόμα χρόνια στο ΝΒΑ, ενώ ανέφερε πως η οικογένεια του λατρεύει το Λος Άντζελες.
Οι δηλώσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς
«Ελπίζω πραγματικά να ολοκληρώσω την καριέρα μου στους Λέικερς. Ωστόσο, ελπίζω να συνεχίσω να παίζω για πολλά χρόνια ακόμα στο ΝΒΑ, τέσσερα, πέντε, έξι, ή επτά.
Μου αρέσει να βρίσκομαι στο Λος Άντζελες, η οικογένειά μου λατρεύει το Λος Άντζελες. Το να είμαι με ένα ιστορικό franchise όπως οι Λέικερς είναι κάτι… Είναι σαν να είμαι στο «Space Jam» δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήταν δυνατό.
Σκέφτεσαι παίκτες όπως ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, ο Τζέρι Ουέστ, ο Ελγκίν Μπέιλορ, ο Κόμπε Μπράιαντ, ο Σακίλ Ο’Νιλ και όλους αυτούς, και η λίστα συνεχίζεται».
Διαβάστε τα πρώτα σενάρια για τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής του στα προκριματικά του Champions League το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Ολυμπιακός θα παίξει στα προκριματικά του Champions League κι έχει τον τρόπο για να «απογειώσει» την επόμενη σεζόν του, με μια πρόκριση στην League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης