Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Κεφαλά: Εξιτήριο μετά την περιπέτειά της με τον κοροναϊό

Χριστίνα Κεφαλά: Εξιτήριο μετά την περιπέτειά της με τον κοροναϊό

H Χριστίνα Κεφαλά επέστρεψε στο σπίτι της μετά από την νοσηλεία της λόγω κοροναϊού

Το βράδυ της Δευτέρας 5 Ιουλίου η Χριστίνα Κεφαλά ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της ακολούθους πως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, εξαιτίας πνευμονίας που προκλήθηκε από τον κοροναϊό.

Μια περίπου εβδομάδα μετά, η πρώην παίκτρια του Survivor είναι καλύτερα στην υγειά της και επέστρεψε σπίτι της.

Η ίδια ενημέρωσε τους followers της για το εξιτήριο από το νοσοκομείο και την επιστροφή της στο σπίτι της, μέσα από τα instastories.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες, η Χριστίνα Κεφαλά είχε δηλώσει μιλώντας στο Live News για την εμπειρία της με τον κοροναϊό:

«Διαγνώστηκα με covid από το μοριακό που κάναμε από την Αcun για τον ημιτελικό και τον τελικό. Ήμουνα θετική και μου γύρισε σε πνευμονία.

Είχα υψηλό πυρετό τρεις μέρες γι’ αυτό μάλλον και δεν έπεφτε. Είχα κόπωση όλη την ώρα, δύο μέρες είχα κόπωση.

Ένιωθα κουρασμένη πολύ, ενώ κανονικά έκανα το πρόγραμμα μου και τη γυμναστική μου, πήγαινα για τρέξιμο αλλά ένιωθα πολύ κουρασμένη.

Και την Παρασκευή που πήγα για το μοριακό ένιωθα λες και έχω δέκατα άλλα δεν είχα και το Σάββατο έκανα πυρετό. Μέχρι και 39,5 έκανα και δεν έπεφτε για ώρες.

Μετά από τρεις μέρες είχα υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε και μου έκανε θέμα όλο αυτό.

Και που φοβόμουνα για να το κάνω το εμβόλιο, τελικά καλύτερα να το κάνουμε, γιατί είναι πολύ δύσκολο τελικά να τον περνάς τον κοροναϊό.

Κι εγώ στην αρχή έλεγα φοβάμαι τώρα, πώς να το κάνω το εμβόλιο και ποιο εμβόλιο να κάνουμε, αλλά τελικά ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Καλύτερα να το κάνουμε παρά να περνάμε αυτό, γιατί είναι πολύ δύσκολο, ειδικά αν το περάσεις σε βαριά μορφή, καταρρέει ο οργανισμός, δηλαδή εγώ ένιωσα το σώμα μου… τα κόκκαλά μου… υπέφερα δηλαδή στον πόνο γενικά και στον πυρετό, οπότε καλό νομίζω είναι να μην το… ειδικά σε μεγάλες ηλικίες να σου γίνει κιόλας και πνευμονία θα είναι το χειρότερο.

Ας προτρέψουμε κάτι όσο μπορούμε, αν είναι θα είναι για καλό έτσι και αλλιώς και οι γιατροί εδώ λένε είναι υπέρ του εμβολίου. Λογικά είναι για καλό το εμβόλιο τελικά.

Εντάξει και εγώ το φοβόμουνα να το κάνω αλλά έπρεπε να έχει γίνει για να αποτρέψω και αυτό. Γιατί τώρα είναι ταλαιπωρία του οργανισμού μου.

Είναι η κόπωση, κόβεται το σώμα σου, δε μπορείς να κουνηθείς τίποτα… είναι… Πονάνε τα κόκκαλα, πονάνε οι μύες, πονάνε όλα… το κεφάλι από τον πυρετό».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024