Κινηματογραφική καταδίωξη ανηλίκου με πυροβολισμούς στη δυτική Αττική
Καταδίωξη ενός ανήλικου οδηγού ΙΧ οχήματος με πυροβολισμούς και τραυματισμό αστυνομικού σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη δυτική Αττική.
Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς και τραυματισμό αστυνομικού, σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην δυτική Αττική.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Low&Order.gr, ένας δωδεκάχρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο της μητέρας του, δεν σταμάτησε σε αστυνομικό μπλόκο στη οδό Κορίνθου, και στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη χτύπησε με το αυτοκίνητο έναν αστυνομικό και τον τραυμάτισε στα πόδια.
Οι συνάδελφοί του, έβγαλαν τα όπλα τους και προσπάθησαν να πυροβολήσουν στα λάστιχα του οχήματος, ωστόσο δεν κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν, με τον ανήλικο να φεύγει από το σημείο, παραβιάζοντας STOP και ερυθρούς σηματοδότες.
Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, για το επεισόδιο και έδωσαν τα στοιχεία που οχήματος που καταδίωκαν, ενώ άμεσα οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.
Μετά από αναζητήσεις το ύποπτο όχημα, εντοπίστηκε και εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη ζήτησαν από τον οδηγό να εξέλθει από το όχημα. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε το θέαμα που αντίκρυσαν όταν άνοιξε η πόρτα και είδαν μπροστά τους ένα ανήλικο αγόρι.
Στη συνέχεια ερεύνησαν το αυτοκίνητο αλλά δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον ανήλικο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Ανηλίκων.
- Ντιν Μάρτιν: Ο «Βασιλιάς του Κουλ» που έντυσε τον χειμώνα με τη φωνή του
- Μην το κρατάς μέσα σου: Το βρίσιμο μπορεί να σου «φτιάξει» τη συγκέντρωση και τη παραγωγικότητα;
- Γιατί το στυλ δεν είναι πανάκεια – Και η Μπριζίτ Μπαρντό είναι το ιδανικό παράδειγμα
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Πρωτοχρονιά στα μπλόκα για τους αγρότες, με ανοιχτούς δρόμους – «Ποντάρει» στο ρήγμα η κυβέρνηση
- Μπανγκλαντές: Πέθανε η Χαλέντα Ζία πρώτη γυναίκα που έγινε πρωθυπουργός της χώρας
- Ελ Σαλβαδόρ: Δεν αποκλείει την παραμονή του στην εξουσία για άλλα 10 χρόνια ο πρόεδρος Μπουκέλε



