
Μολδαβία: Προηγείται το φιλοευρωπαϊκό κόμμα έναντι των φιλορώσων
Το φιλοευρωπαϊκό κεντροδεξιό κόμμα Δράση και Αλληλεγγύη της Μολδαβίας λαμβάνει πάνω από το 44% των ψήφων, με καταμετρημένο πάνω από το 49% των ψηφοδελτίων.
Το φιλοευρωπαϊκό κόμμα της προέδρου Μάγια Σάντου προηγείται με διαφορά των φιλορώσων αντιπάλων του στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες Κυριακή στη Μολδαβία, σύμφωνα με τα μερικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από την Εκλογική Επιτροπή αυτής της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας.
Πάνω από το 44%
Το κεντροδεξιό κόμμα Δράση και Αλληλεγγύη (PAS), από το οποίο προέρχεται η Σάντου, έλαβε πάνω από το 44% των ψήφων, έναντι σχεδόν 33% για τον Συνασπισμό Σοσιαλιστών και Κομμουνιστών (BESC) του φιλορώσου Ιγκόρ Ντοντόν, μετά την καταμέτρηση άνω του 49% των ψηφοδελτίων.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ασφαλείς οι πτήσεις στην Ελλάδα – Δεν αναμένονται ελλείψεις καυσίμων
- Προσεκτική η Κάγια Κάλας εναντίον του Μπεν – Γκβιρ – Πολύ έντονη κριτική στην Κάλας από Ισπανίδα ευρωβουλευτή
- Ρεκόρ για τις κυψέλες μελισσών στην ΕΕ – Έφτασαν τα 9,4 εκατ.
- Η απονομή του Europa League στην Άστον Βίλα (vid, pics)
- Ισπανία: Ο Σάντσεθ θα ζητήσει από όλη την ΕΕ την απαγόρευση εισόδου του Μπεν-Γκβιρ σε ευρωπαϊκό έδαφος
- Η «χρυσή βίβλος» του Europa League


