
Πανηγυρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ: Η Ευρώπη είμαστε εμείς – Τρελοί ατζούρι στο Γουέμπλεϊ
Την κατάκτηση του Euro πανηγυρίζουν τα ιταλικά Μέσα!
Η Ιταλία τα κατάφερε! Μέσα στο σπίτι της Αγγλίας, σε ένα κατάμεστο «Γουέμπλεϊ», η Σκουάντρα Ατζούρα κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι, κλειδώνοντας έτσι το δεύτερο Euro της ιστορίας της!
Με πανηγυρικά πρωτοσέλιδα υποδέχτηκαν την κούπα και τα ιταλικά Μέσα.
«Είναι δικό μας. Τρελοί ατζούρι στο Γουέμπλει», γράφει στο πρώτο φίλο η «Corriere dello Sport», με την «Gazzetta dello Sport» να έχει τίτλο: «Γιορτή στα πέναλτι στο Γουέμπλεϊ, Πάρα πολύ όμορφο, η Ιταλία πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Σε ίδιο μοτίβο και η «Corriere della Sera»: «Οι πρωταθλήτες είμαστε εμείς». Ανάλογο κλίμα και από την «La Stampa» που αναφέρει: «Η Ευρώπη είμαστε εμείς», με την «Tuttosport» να γράφει: «Μόνο εμείς. Η Ιταλία είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης».
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση


