
Πανηγυρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ: Η Ευρώπη είμαστε εμείς – Τρελοί ατζούρι στο Γουέμπλεϊ
Την κατάκτηση του Euro πανηγυρίζουν τα ιταλικά Μέσα!
Η Ιταλία τα κατάφερε! Μέσα στο σπίτι της Αγγλίας, σε ένα κατάμεστο «Γουέμπλεϊ», η Σκουάντρα Ατζούρα κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι, κλειδώνοντας έτσι το δεύτερο Euro της ιστορίας της!
Με πανηγυρικά πρωτοσέλιδα υποδέχτηκαν την κούπα και τα ιταλικά Μέσα.
«Είναι δικό μας. Τρελοί ατζούρι στο Γουέμπλει», γράφει στο πρώτο φίλο η «Corriere dello Sport», με την «Gazzetta dello Sport» να έχει τίτλο: «Γιορτή στα πέναλτι στο Γουέμπλεϊ, Πάρα πολύ όμορφο, η Ιταλία πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Σε ίδιο μοτίβο και η «Corriere della Sera»: «Οι πρωταθλήτες είμαστε εμείς». Ανάλογο κλίμα και από την «La Stampa» που αναφέρει: «Η Ευρώπη είμαστε εμείς», με την «Tuttosport» να γράφει: «Μόνο εμείς. Η Ιταλία είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης».
- Κίνδυνος κλιμάκωσης στο Ιράν – Οι ΗΠΑ στέλνουν αεροσκάφη στο Ισραήλ, οι Φρουροί απειλούν το αμερικανικό ναυτικό
- Στεγαστική πολιτική: Από τις διαπιστώσεις στις πράξεις – Ρηξικέλευθη πολιτική πρόταση του ΠΑΝΣΥΠΟ
- Πώς το ισχυρότερο αγροτικό λόμπι στην Ευρώπη «έθαψε» τη νομοθεσία της ΕΕ για τα φυτοφάρμακα
- Χάντμπολ: Ο Σμιτ μετά τα 1100 γκολ στη Γερμανία έπιασε λιμάνι καθώς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό
- Λένα Ζευγαρά: Κάνει προεκλογική εκστρατεία με το νέο της τραγούδι «Θα, θα»
- Πυροσβεστική: Ρεκόρ με 13 συλλήψεις σε ένα διήμερο για εμπρησμούς από αμέλεια




