Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντίνιο: Συνεχίζει ακάθεκτος ακόμα και στα 39 (pic)

Εντίνιο: Συνεχίζει ακάθεκτος ακόμα και στα 39 (pic)

Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Εντίνιο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, καθώς από την νέα χρονιά θα είναι παίκτης της Τορένσε.

Η Τορένσε θα γίνει η 16 ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο Εντίνιο. Ο Πορτογάλος επιθετικός επιστρέφει στην ενεργό δράση με από ένα χρόνο απουσίας, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο ο Εντίνιο υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης στο αριστερό του πόδι και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να επανέλθει.  Επέστρεψε στην ενεργό δράση στις 9 Μαΐου με τη φανέλα της πρώην ομάδας του, της Κόβα Πιεδάδε.

Την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Κόβα Πιεντάντε, που αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία και έκανε οκτώ συμμετοχές, χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα.

Το 2007 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ όπου και αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2009. Συνολικά έκανε 44 εμφανίσεις και κατάφερε να πετύχει 13 γκολ. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε 14 εμφανίσεις και σημείωσε ένα τερμα.

Ο Πορτογάλος άσος, έχει αγνωστεί σε Αλμάντα, Μπαρεϊρένσε, Μπράγκα, Πάσος Φερέιρα, Ζιλ Βιθέντε, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Μάλαγα, Μαρίτιμο, Ακαντέμικα, Καϊσερισπόρ, Ερτσίγεσπορ, Σανλιούρφασπορ, Φεϊρένσε και Κόβα Ντα Πιεντάντε. Πλέον η Τορένσε είναι η 16 ομάδα στην καριέρα του.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024