Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Τσεχίας και της Σεβίλλης, Τόμας Βάτσλικ, έκλεισε στον Ολυμπιακό. Γεννημένος στις 29 Μαρτίου του 1989 στην Οστράβα, δηλαδή την τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Τσεχία, ο Βάτσλικ έκανε τα πρώτα του (ποδοσφαιρικά) βήματα στη Βιτκοβίτσε.
Ο 32χρονος γκολκίπερ πέρα από τις επιτυχίες και τις διακρίσεις σε συλλογικό επίπεδο, μετράει και 38 συμμετοχές με την εθνική Τσεχίας. Μάλιστα, είναι ο βασικός (και αναντικατάστατος) τερματοφύλακας της εθνικής του ομάδας. Το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα έδωσε πέντε παιχνίδια στο Euro και κατάφερε να… κλέψει την παράσταση με τις ικανότητές του.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 5HD.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία
Η διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου Ελένη Αντωνίου, συμμετείχε στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για ης σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα, ο οποίος πυροβόλησε πέντε άτομα σε ΕΦΚΑ και Εφετείο.