Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πυρά ΝΔ Θεσσαλονίκης κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τις αφίσες της σημερινής ομιλίας Τσίπρα

Πυρά ΝΔ Θεσσαλονίκης κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τις αφίσες της σημερινής ομιλίας Τσίπρα

«Όλος ο κόσμος ευαισθητοποιείται για το περιβάλλον, ο ΣΥΡΙΖΑ γέμισε πάλι τη Θεσσαλονίκη με αφίσες. Όπως κάθε φορά θα τις αφήσουν να σαπίζουν και να ρημάζουν» αναφέρει η ΝΔ Θεσσαλονίκης

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η οργάνωση της ΝΔ Θεσσαλονίκης, ενόψει της σημερινής του επίσκεψης στην πόλη, εξαιτίας της αφισοκόλλησης για την ομιλία του προέδρου του κόμματος στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, ενώ «Όλος ο κόσμος ευαισθητοποιείται για το περιβάλλον, ο ΣΥΡΙΖΑ γέμισε πάλι τη Θεσσαλονίκη με αφίσες. Όπως κάθε φορά θα τις αφήσουν να σαπίζουν και να ρημάζουν».

«Εμείς ένα μπορούμε να κάνουμε, ελπίζοντας πως θα περιορίσουμε την αφισορύπανση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη: Να ενημερώσουμε ότι σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουλίου, το απόγευμα, μιλάει ο κος Τσίπρας στο Ανοικτό Θέατρο Νεάπολης. Ας ενημερωθεί ο κόσμος από εμάς, αν πρόκειται να σωθεί κάτι από την καθαριότητα του περιβάλλοντος την οποία καταστρέφει η αφοσορύπανση και τα εγκαταλειμμένα πανό», αναφέρει χαρακτηριστικά η διοικούσα επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλη η Ελλάδα, όλος ο κόσμος, ευαισθητοποιείται για το περιβάλλον. Σταματάνε τα πλαστικά μιας χρήσης, καλαμάκια, πιατάκια, ποτηράκια, σακούλες, προσπαθούμε όλοι για αποτελεσματικότερη ανακύκλωση. Είναι έγνοια όλων να καθαρίσουμε τα περιβάλλον. Όλοι για να προστατεύσουμε τα δάση μας και τις θάλασσές μας, να “το γυρίσουμε” στην κλιματική αλλαγή, να κάνουμε την κάθε μας συνήθεια, την κάθε πρακτική, φιλικότερη και βιώσιμη, να γίνει η καθημερινότητά μας αειφόρα.

Όλοι εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ: Γεμίσαν πάλι τη Θεσσαλονίκη με αφίσες. Που σίγουρα όπως και κάθε φορά θα τις αφήσουν να σαπίζουν και να ρημάζουν…

Εμείς ένα μπορούμε να κάνουμε, ελπίζοντας πως θα περιορίσουμε την αφισορύπανση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη: Να ενημερώσουμε ότι σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουλίου, το απόγευμα, μιλάει ο κος Τσίπρας στο Ανοικτό Θέατρο Νεάπολης. Ας ενημερωθεί ο κόσμος από εμάς, αν πρόκειται να σωθεί κάτι από την καθαριότητα του περιβάλλοντος την οποία καταστρέφει η αφοσορύπανση και τα εγκαταλειμμένα πανό.

Ελπίζουμε ο κος Τσίπρας στην ομιλία του, να αναφερθεί στο… περιβάλλον. Στην κλιματική αλλαγή…. Στην ανακύκλωση, στα πλαστικά μιας χρήσης, στην ηλεκτροκίνηση, στην αειφόρα παραγωγή ενέργειας και τον περιορισμό χρήσης ρυπογόνων καυσίμων όπως του λιγνίτη και του πετ-κοκ.

Δηλαδή σε αυτά που γίνονται σήμερα στη χώρα, αλλά που δεν οφείλονται σε εκείνον… ».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024