Το πρώτο της παιδί περιμένει η πρώην υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, με τον σύντροφό της και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο.
Μετρώντας αντίστροφα για τη γέννηση του παιδιού της, η Έφη Αχτσιόγλου έκανε μια δημόσια εμφάνιση και δημοσίευσε δύο ολόσωμες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά.
Η εγκυμονούσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σε Φεστιβάλ της Νεολαίας του κόμματος, στο πάρκο του Θησείου.
Η ίδια, δημοσίευσε δύο ολόσωμες φωτογραφίες, όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της. “Λίγες μέρες έμειναν! Βόλτα στο #sputnik_fest2021”, έγραψε στη λεζάντα.
Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, η Έφη Αχτσιόγλου παραμένει ενεργή και κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ συμμετείχε ακόμα και στη διαδήλωση για το ωράριο και το νομοσχέδιο του Κωστή Χατζηδάκη.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών