
Τρισδιάστατη γάτα «τρύπωσε» στις διαφημιστικές πινακίδες στο Τόκιο
Η γάτα «Σιντζούκου» έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή στο διαδίκτυο
Μια γιγαντιαία τρισδιάστατη γάτα εμφανίστηκε σε μια πινακίδα στο Τόκιο, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς της πόλης, προκαλώντας έκπληξη και σοκ στους περαστικούς.
Η γάτα εμφανίζεται μεταξύ διαφημίσεων και είναι τόσο υπερρεαλιστική που πραγματικά τρομάζεις, νομίζοντας ότι είναι ζωντανή, καθώς προβάλλεται σε μια led καμπύλη οθόνη 155 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Σιντζούκου.
Η ανάλυσης 4K οθόνη δείχνει τη γάτα να περπατά και να νιαουρίζει.
Φαίνεται να ξυπνά το πρωί και μέχρι το απόγευμα μπορεί να τη δει κανείς να στέκεται όρθια και να νιαουρίζει νε νάζι στους περαστικούς. Το βράδυ ξαπλώνει και κοιμάται με το κεφάλι ακουμπισμένο στις πατούσες της.
- Θεσσαλονίκη: Ο «Ζορό» στο πλευρό της Μαρίας Καρυστιανού
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
