
Τρισδιάστατη γάτα «τρύπωσε» στις διαφημιστικές πινακίδες στο Τόκιο
Η γάτα «Σιντζούκου» έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή στο διαδίκτυο
Μια γιγαντιαία τρισδιάστατη γάτα εμφανίστηκε σε μια πινακίδα στο Τόκιο, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς της πόλης, προκαλώντας έκπληξη και σοκ στους περαστικούς.
Η γάτα εμφανίζεται μεταξύ διαφημίσεων και είναι τόσο υπερρεαλιστική που πραγματικά τρομάζεις, νομίζοντας ότι είναι ζωντανή, καθώς προβάλλεται σε μια led καμπύλη οθόνη 155 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Σιντζούκου.
Η ανάλυσης 4K οθόνη δείχνει τη γάτα να περπατά και να νιαουρίζει.
Φαίνεται να ξυπνά το πρωί και μέχρι το απόγευμα μπορεί να τη δει κανείς να στέκεται όρθια και να νιαουρίζει νε νάζι στους περαστικούς. Το βράδυ ξαπλώνει και κοιμάται με το κεφάλι ακουμπισμένο στις πατούσες της.
- Η ΕΛΑΣ για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στον ΠΙΣ: Η νομιμότητα δεν αποκαθίσταται με πολιτικούς διορισμούς
- Αλβανία: Βουλευτής αρπάζει απόρρητο έγγραφο για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ – Υπάλληλος τον καταδιώκει και πέφτει από τις σκάλες
- Εθνική Ιταλίας: Παραιτήθηκαν Μαλντίνι και Λεονάρντο 10 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους!
- Κριστιάνο Ρονάλντο: Hθοποιός, παραγωγός, δισεκατομμυριούχος – Με τον Τιερί Ανρί στη νέα δραματική σειρά Day 1s
- Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρός πατέρας δύο παιδιών, έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα – To αποχαιρετιστήριο μήνυμά του
- Στο μικροσκόπιο του ελληνικού FBI σχέδιο επίθεσης με χειροβομβίδα στην Αθήνα – Το ψευδώνυμο «Dragon» και οι οδηγίες
