Ο Φώτης Αναγνώστου, από τους ιστορικούς μπασίστες της ελληνικής σκηνής, έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον Ιανουάριο χτυπημένος από την επάρατη νόσο, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του, αλλά και την παγκόσμια μουσική κοινότητα.

Ο Φώτης διέγραψε μακρά μουσική πορεία ως μέλος πολλών θρυλικών ελληνικών συγκροτημάτων σαν μπασίστας αλλά και σαν συνθέτης, απαριθμώντας παράλληλα και πολλές συμμετοχές και σημαντικές συνεργασίες σε όλο το εύρος της ροκ μουσικής.

Τα τελευταία χρόνια έμενε μόνιμα στο Rotterdam της Ολλανδίας όπου είχε ιδρύσει τη δική του επιχείρηση μέσω της οποίας σχεδίαζε και παρήγαγε μουσικά όργανα (μπάσα και κιθάρες) φτιαγμένα στο χέρι.

Με μεγάλο σεβασμό προς τη μνήμη του σπουδαίου αυτού μουσικού – και φίλου – η Walnut entertainment παρουσιάζει το τραγούδι “Shine”, η κυκλοφορία του οποίου πραγματοποιείται με την ευγενική παραχώρηση της οικογένειας του.

Το τραγούδι αυτό, ακυκλοφόρητο ως τώρα, είναι μία από τις τελευταίες συνθέσεις του, σε μουσική του ιδίου και στίχους που έγραψε μαζί με την Βασιλική Μπίζα.

Το “Shine” συνοδεύεται από ένα λιτό lyric video το οποίο στόχο έχει να δώσει έμφαση στο στίχο, αφήνοντας το τραγούδι να μιλήσει από μόνο του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο