Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Όλα όσα θες να ξέρεις για την επόμενη κλήρωση του Θρύλου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Ολυμπιακός: Όλα όσα θες να ξέρεις για την επόμενη κλήρωση του Θρύλου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 21 και 28/7 αντίστοιχα, τον νικητή του ζευγαριού Νεφτσί- Ντιναμό Τιφλίδας, ενώ μέχρι τότε θα γνωρίζει και τον αντίπαλο του, στον επόμενο γύρο, καθώς η κλήρωση του γ’ προκριματικού θα γίνει στις 19/7.

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την προσεχή Τετάρτη (14/7) ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ζευγάρι θα προκύψει από την αναμέτρηση Νεφτσί – Ντιναμό Τιφλίδας στον α’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Οι αγώνες θα γίνουν στις 21 και 28 Ιουλίου αντίστοιχα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα ξέρει…από νωρίς τον επόμενο αντίπαλό του.

Η ενίσχυση του ρόστερ με την προσθήκη του Βάλτσικ είναι γεγονός και οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν στην περαιτέρω ενίσχυση για την ερχόμενη σεζόν. Και ενώ όλα αυτά «βαίνουν καλώς», ο Ολυμπιακός πριν κιόλας από την δική του «μάχη» με τον νικητή του Νεφτσί- Ντιναμό Τιφλίδας, θα μάθει και τον επόμενο – όπως όλα δείχνουν – αντίπαλο του, τόν οποίο θα αντιμετωπίσει στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ λόγω.. κλήρωσης.

Η κλήρωση για τον επόμενο γύρο θα πραγματοποιηθεί στις 19/7 και εφόσον τα ματς θα είναι μετά από 3 μέρες, ο Ολυμπιακός θα γνωρίζει την ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, προκειμένου να «ετοιμαστεί». Υπενθυμίζεται πως από την ερχόμενη σεζόν για το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εντός έδρας γκολ μιας και η UEFA κατήργησε τον εν λόγω «περιορισμό».

Επιπλέον, βάσει του ranking των ομάδων στην βαθμολογία της UEFA, οι υποψήφιοι για τον τρίτο προκριματικό γύρο είναι οι εξής ομάδες: Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Μάλμε (Σουηδία), Σέριφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Κλουζ (Ρουμανία) και Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνίας).

Όλες οι παραπάνω ομάδες θα αγωνιστούν στον β’ προκριματικό γύρο, όπως και ο Ολυμπιακός, και όπως όλα δείχνουν θα «ξαναβρεθούν» στην επόμενη φάση.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024