Νονά έγινε στην Κρήτη η Ντέμι Μουρ, η οποία βάφτισε το τρίτο παιδί του Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου στον Ξερόκαμπο Σητείας στο ξωκλήσι Αγίου Νικολάου.
Σύμφωνα με τη σελίδα του facebook sitia on line και το cretapost.gr, η μικρή που πήρε το όνομα Αριάδνη-Ζωή, έχει τρεις νονές.
Τη βάφτισαν, η Χριστίνα Ψιλλίδου, σύζυγος του Δημήτρη Ψιλλίδη, η Βερόνικα Φραντζέσκου, σύζυγος του ιδιοκτήτη του Nammos, ενώ η τρίτη νονά, που έδωσε και… άλλη διάσταση στην τελετή, είναι η Ντέμι Μουρ, η διάσημη ηθοποιός.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.