
Ινδονησία: Σεισμική δόνηση 6,2 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Κελέβης
Η εθνική υπηρεσία γεωφυσικής της Ινδονησίας εκτίμησε ότι ο σεισμός ήταν 6,2 Ρίχτερ και υπολόγισε το εστιακό βάθος του στα 112 χιλιόμετρα, 10 χλμ. κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας.
Σεισμική δόνηση 6,1 – 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της Κελέβης, στο κεντρικό τμήμα του αρχιπελάγους της Ινδονησίας, σύμφωνα με σεισμολόγους.
Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές
Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι, ενώ δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές ως εδώ.
Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικών μελετών (USGS) εκτίμησε ότι ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,2 Ρίχτερ.
Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο (EMSC) εκτίμησε πως επρόκειτο για σεισμική δόνηση 6,2 Ρίχτερ και υπολόγισε πως το εστιακό βάθος του ήταν 102 χιλιόμετρα.
Η ινδονησιακή εθνική υπηρεσία γεωφυσικής εκτίμησε επίσης ότι ο σεισμός ήταν 6,2 Ρίχτερ και υπολόγισε ότι το εστιακό βάθος του ήταν 112 χιλιόμετρα, 10 χλμ. κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός




