Euro 2020: Η επιστολή της βασίλισσας Ελισάβετ στον Σάουθγκεϊτ
Με μόλις 24 ώρες πριν από την πρώτη σέντρα, η βασίλισσα απέστειλε μια επιστολή στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, υπενθυμίζοντας ότι η ίδια είχε παραστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 στην Αγγλία, απονέμοντας το τρόπαιο στον Μπόμπι Μουρ
Η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε το δικό της μήνυμα στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, προκειμένου να ευχηθεί στην εθνική ομάδα καλή τύχη πριν από τον μεγάλο τελικό του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ, απέναντι στην Ιταλία, τον πρώτο της χώρας σε μεγάλη διοργάνωση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966.
Με μόλις 24 ώρες πριν από την πρώτη σέντρα, η βασίλισσα απέστειλε μια επιστολή στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, υπενθυμίζοντας ότι η ίδια είχε παραστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 στην Αγγλία, απονέμοντας το τρόπαιο στον Μπόμπι Μουρ.
«Θέλω να στείλω τις καλές μου ευχές για αύριο με την ελπίδα ότι η ιστορία θα καταγράψει όχι μόνο την επιτυχία σας, αλλά και το πνεύμα, τη δέσμευση και την υπερηφάνεια σας» έγραψε μεταξύ άλλων.
Στη Βρετανία επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός για την πρόκριση της Εθνικής στην καταληκτική αναμέτρηση της διοργάνωσης, με τις πωλήσεις μπύρας να αυξάνονται, ενώ χορηγήθηκε ειδική άδεια στους παιδικούς σταθμούς, προκειμένου να ανοίξουν αργά τη Δευτέρα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.