
Ολυμπιακός: Πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Παίδες
Το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ κατέκτησε το τμήμα παίδων του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, επικρατώντας του Πρωτέα Βούλας με 91-50
Σημαντική μέρα η σημερινή για το παιδικό τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ. Οι «μικροί» ερυθρόλευκοι σήκωσαν την κούπα ύστερα από την ευρεία νίκη τους επί του Πρωτέα Βούλας με 91-50.
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν όλον αυτό τον καιρό που δουλεύουμε μαζί. Σε κάθε περίπτωση έβγαλαν και εμένα και τον κόουτς Μπάρλο ασπροπρόσωπους! Δούλεψαν πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα, κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα και μαζί την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μπράβο! », δήλωσε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Αντώνης Κουρμούλης.
Δεκάλεπτα: 22-14, 48-22, 76-33, 91-50.
Ολυμπιακός (Κουρμούλης – Τσαλδάρης): Τσαντύλας 12, Νικολαϊδης 8, Παρασκευάς, Δημητρακόπουλος 3(1), Στηθόπουλος 8(2), Λαμπρόπουλος 15(2), Αλέξης 4, Μπίνης, Καραϊσκος 13, Αμποσι 12, Βαρβάρας 10.
- ΕΚΤ: Στο μικροσκόπιο τα αποθεματικά – Τι σημαίνει για τις ελληνικές τράπεζες
- Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης (pic)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι Μελάς και Ρέππα για τη μη διαβίβαση του πορίσματος Τυχεροπούλου στη Δικαιοσύνη
- Χαλάνδρι: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι
- Μαρτίνεθ: «Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για τον Μοντέρο
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»




