Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι είναι να είσαι εθισμένος στο σεξ

Έτσι είναι να είσαι εθισμένος στο σεξ

Μια γυναίκα εξομολογείται: «Είχα δύο συντρόφους για δύο χρόνια, με έπιασαν τρεις φορές».

Το να κάνεις σεξ είναι από τα πιο υπέροχα πράγματα του κόσμου. Τι συμβαίνει όμως όταν είσαι εθισμένος σε αυτό; Όταν το σκέφτεσαι συνεχώς και μπαίνεις σε μπελάδες επειδή δεν μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου;

Μια γυναίκα, η Μπράιαν Ντέιβις, για 10 χρόνια απολάμβανε μόνο τις ερωτικές επαφές ενώ δεν μπορούσε να είναι φίλη με άντρες καθώς τους έβλεπε μόνο πονηρά. Σήμερα μιλά για τις περιπέτειές της και παραδέχεται ότι πάλεψε πολύ για να είναι «νηφάλια».

«Ήμουν εθισμένη στο σεξ, 10 χρόνια μετά δεν μπορώ να είμαι φίλη με άντρες».

Μιλώντας στο podcast FML Talk, η Μπριάν αποκάλυψε πως κάποια στιγμή κατάλαβε ότι χρειαζόταν βοήθεια, έχοντας σχέση με δύο άντρες. «Είχα δύο συντρόφους για δύο χρόνια, με έπιασαν τρεις φορές, ήμουν όμως τόσο καλή ψεύτρα που τη γλίτωσα», λέει.

Επίσης, τονίζει ότι αγαπούσε πολύ να έχει πολλαπλούς εραστές ταυτοχρόνως, καθώς η συγκίνηση την κρατούσε ζωντανή. Αλλά και τα συνεχή ψέματα που αναγκαζόταν να λέει καθημερινά. Αυτή ήταν η «απόλυτη φαντασίωσή» της, να φτιάξει τον τέλειο άντρα βγαίνοντας ταυτοχρόνως με πολλούς. «Έπαιρνα συναισθηματική ασφάλεια από τον έναν, οικονομική ασφάλεια από τον άλλο, σεξουαλική χημεία με τον τρίτο και παραδοσιακές φιλικές σχέσεις με κάποιον άλλο χαζό», παραδέχεται.

Πώς ξεκίνησε ο εθισμός;

Σε βιβλίο που έχει γράψει με τις ερωτικές της ιστορίες αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν όταν ήταν 13-14 ετών. «Για όλα φταίνε οι ρομαντικές ταινίες που έβλεπα μικρή, φιλμ όπως το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Ήμουν ακόμα στο σχολείο όταν ένιωσα αυτό το υπέροχο συναίσθημα του να κερατώνεις. Αυτή ήταν η αρχή του τέλους μου», περιγράφει.

Τι κι αν ερωτεύτηκε πολλούς άντρες; Τίποτα δεν μπορούσε να ξεπεράσει τη δίψα που ένιωθε για το φλερτ και την απιστία. Ωστόσο, συνειδητοποίησε τον εθισμό της, το πάλεψε και πλέον δηλώνει «καθαρή» αν και ακόμη δεν μπορεί να πιάσει φιλίες με άντρες.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024