Οι Μπακς έχασαν με 118-108 από τους Σανς στο Φοίνιξ και πλέον είναι πίσω στις νίκες με 2-0. Το έργο τους για τον τίτλο μόνο εύκολο δεν είναι, κάτι που φανερώνει και ένα στατιστικό από το παρελθόν. Αυτό που δείχνει πως μόνο τέσσερις ομάδες έχουν καταφέρει να επιστρέψουν ενώ ηττήθηκαν στα δύο πρώτα ματς των τελικών.
Οι τέσσερις που το κατάφεραν ήταν οι Καβαλίερς το 2016, οι Χιτ το 2006, οι Μπλέιζερς το 1977 και οι Σέλτικς το 1969. Θα καταφέρουν και οι Μπακς να μπουν σε αυτό το κλειστό κλαμπ;
Πάντως τα «Ελάφια» έχουν ανατρέψει ένα 2-0 φέτος όταν στα ημιτελικά της περιφέρειας «τούμπαραν» τους Κλίπερς και πήραν την πρόκριση με 4-3, κάνοντας break μάλιστα στο Game 7 της σειράς.
Only 4 teams in NBA history have overcome a 0-2 deficit in the Finals.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.