Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜέΡΑ25: Φαγοπότι για λίγους το Ταμείο Ανάκαμψης

ΜέΡΑ25: Φαγοπότι για λίγους το Ταμείο Ανάκαμψης

Φαίνεται πως για να αντιδρούν οι εξίσου διεφθαρμένες Βρυξέλλες με το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη, η κυβέρνηση δεν φρόντισε για άλλη μια φορά ούτε καν να τηρήσει τα προσχήματα, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25

Kριτική με σκληρούς χαρακτηρισμούς για την διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης ασκεί στην κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Τονίζει ότι «σήμερα μέχρι και οι διεφθαρμένοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών κατάλαβαν τον κ. Μητσοτάκη και την παρέα του, που ετοίμαζαν το μεγάλο φαγοπότι για πολύ λίγους με τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης, μιας και είναι το μόνο σχέδιο κράτους μέλους για το οποίο υπάρχουν ενστάσεις».

Ο κ. Κριθαρίδης επισημαίνει ότι «ως ΜέΡΑ25 καιρό τώρα λέγαμε πως το περιβόητο Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ και το ελληνικό σχέδιο ‘Ελλάδα 2.0, ήταν μια τρύπα στο νερό, καθώς είναι μακροοικονομικά ασήμαντο, ισχνό για την πραγματική οικονομία και κοινωνία, αλλά αρκετά γενναιόδωρο με την παρασιτική ολιγαρχία δίχως σύνορα».

Προσθέτει ότι «φαίνεται πως για να αντιδρούν οι εξίσου διεφθαρμένες Βρυξέλλες με το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη, η κυβέρνηση δεν φρόντισε για άλλη μια φορά ούτε καν να τηρήσει τα προσχήματα. Αυτό είναι το φοβερό και τρομερό σχέδιο που παρέδωσε η κυβέρνηση, πρώτη κιόλας όπως μας έλεγε, στην ΕΕ. Τέτοιο ξεμπρόστιασμα στις μπίζνες της Μητσοτάκης Α.Ε. είναι σίγουρο πως η κυβέρνηση δεν το περίμενε».

Καταλήγοντας στη δήλωσή του, ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι «οι πολίτες λοιπόν και οι μικρομεσαίοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από το ταμείο Φρανκεστάιν, που είναι σαφές προς τα πού θα κατευθυνθεί».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024