Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ίος: Σε καραντίνα μετά τα έξαλλα κορονοπάρτι - «Το καλοκαίρι» γίνεται χαμός

Ίος: Σε καραντίνα μετά τα έξαλλα κορονοπάρτι – «Το καλοκαίρι» γίνεται χαμός

Ο νεαρός δεν γνωρίζει από που κόλλησε και δήλωσε προς το παρόν δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο, εκτός εάν γίνει υποχρεωτικό.

Δύο νεαροί, ο Άγγελος και ο Κλεάνθης, βρέθηκαν για διακοπές στην Ίο. Ο ένας βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, ο άλλος βρίσκεται προληπτικά σε καραντίνα.

Ο Άγγελος γύρισε από την Ίο στην Αθήνα και βρίσκεται προληπτικά σε καραντίνα, γιατί βρέθηκαν πέντε θετικά κρούσματα στην παρέα του. Όπως είπε και ο ίδιος, οι ιδιοκτήτες των μπαρ ήταν πολύ τυπικοί στην τήρηση των μέτρων και υποστηρίζει πως όλα είναι θέμα ατομικής ευθύνης.

«Δεν φταίνε οι καταστηματάρχες, μας έλεγαν να φορέσουμε μάσκα. Ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει μετά από 6 μήνες καραντίνας, άλλωστε το καλοκαίρι γίνεται χαμός».

Ο νεαρός δεν γνωρίζει από που κόλλησε και δήλωσε προς το παρόν δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο, εκτός εάν γίνει υποχρεωτικό.

Ο Κλεάνθης, από την άλλη, βρίσκεται σε καραντίνα στην Ίο. Βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό την Δευτέρα, ενώ άλλα 10 παιδιά έχουν μείνει στο νησί σε καραντίνα.

«Μας προσέχουν πολύ στο νησί, όλη την μέρα όμως είμαστε μέσα στο δωμάτιο. Διαγνώστηκα θετικός στον κοροναϊό τη Δευτέρα. Τώρα δεν έχω τίποτα, είχα όμως πυρετό και τον λαιμό μου», δήλωσε στην κάμερα του LIVE NEWS.

Ο Κλεάνθης είπε πως δεν είχε πάει σε κάποιο πάρτι και είχε κάνει τεστ προτού έρθει στο νησί.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024